Το «Poor Things» έρχεται στις 7 Μαρτίου αποκλειστικά στο DISNEY+

Ramy Youssef and Emma Stone in POOR THINGS. Photo by Yorgos Lanthimos. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 20th Century Studios All Rights Reserved.

Με 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ®, συμπεριλαμβανομένου «Καλύτερης Ταινίας» και 5 ΒραβείαBAFTA (Α’ Γυναικείος Ρόλος, Καλύτερος Σχεδιασμός Παραγωγής, ΚαλύτεραΚοστούμια, Καλύτερο Μακιγιάζ και Κομμώσεις και Καλύτερα Ειδικά Οπτικά Εφέ), σήμερα τοDisney+ ανακοίνωνει ότι η ταινία«PoorThings» του Γιώργου Λάνθιμου, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου.Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

(From L-R): Ramy Youssef, Emma Stone, Vicki Pepperdine and Willem Dafoe in POOR THINGS. Photo by Atsushi Nishijima, Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 20th Century Studios All Rights Reserved.

Από τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ (Emma Stone), μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός αλλά ανορθόδοξος επιστήμονας δόκτωρ Γκόντγουιν Μπάξτερ (Willem Dafoe). Υπό την αιγίδα του Μπάξτερ, η Μπέλα διψά για μάθηση. Αναζητώντας την εμπειρία που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Mark Ruffalo), έναν επιτήδειο και διεφθαρμένο δικηγόρο, και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα εμμένει στον στόχο της να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Bασισμένη στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, η ταινία είναι σε σενάριο του Tony McNamara, σηματοδοτόντας τη δεύτερη συνεργασία του Λάνθιμου και του McNamara, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη», η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο Disney+. Η ταινία «Poor Things» είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Emma Stone.