Πες μου τι χρώμα μάτια έχεις να σου πω τι eyeliner σου ταιριάζει

Tips που δεν πέφτουν ποτέ έξω

 

 

Μπορεί στο μακιγιάζ να επιτρέπονται όλα- ακόμα και οι πιο παράδοξοι πειραματισμοί. Όμως όλα ξεκινάνε από τον χρυσό κανόνα πως υπάρχουν αποχρώσεις που όχι απλά μας ταιριάζουν αλλά έχουν τη δύναμη να δώσουν έξτρα credits στα χαρακτηριστικά μας. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχεις δει παντού eyeliner και δεν εννοώ μόνο το κλασικό μαύρο, αλλά το μπλε, το χρυσό και άλλες αποχρώσεις που ποτέ δεν θα φανταζόσουν να δοκιμάσεις.

Check πιο κάτω ποιο χρώμα eyeliner σου ταιριάζει και ξεκίνα τις δοκιμές.

Αν έχεις καστανά μάτια 

“Οι γήινες αποχρώσεις είναι η safe επιλογή αλλά η απόχρωση του κεχριμπαριού καθώς και το midnight blue θα αναδείξουν τη λάμψη των ματιών σου. Αν φοβάσαι το πολύ χρώμα, μπορείς απλά να τονίσεις το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Ειδικά το midnight blue δίνει την ένταση του μαύρου χρώματος αλλά με έναν λιγότερο αυστηρό τρόπο.”

– Άλλα χρώματα που σου ταιριάζουν: το γκρι, το μοβ, το κοβάλτιο.

  • Αδιάβροχο μηχανικό μολύβι – eyeliner Sephora Collection, 7,66 ευρώ.

 

Αν έχεις μελί μάτια
“Το χρυσό και το σμαραγδί αναδεικνύουν το πράσινο που κρύβεται στα μελιά μάτια” λέει η Charlotte Tilbury. Κάνε μια πράσινη ή μια καφέ-σοκολά γραμμή στο πάνω βλέφαρο και δώσε ένα twist λάμψης με μια ιδέα χρυσό στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κέντρο του άνω βλεφάρου.

– Άλλα χρώματα που σου ταιριάζουν: μπρονζέ, δαμασκηνί, πράσινο της ελιάς.

  • Eyeliner Heavy metal Urban Decay, 17,56 ευρώ.

Αν έχεις μπλε μάτια

“Το μπρονζέ και το χρυσό κάνουν τα μπλε μάτια να φαίνονται ακόμα πιο μπλε” εξηγεί η makeup artist. “Μάλιστα, οι μεταλλικές αποχρώσεις έχουν την ιδιότητα να φωτίζουν το ψυχρό μπλε, οπότε βάλε μια ιδέα στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, τόνισε το κάτω βλέφαρο αλλά σύρριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων ή τόλμησε να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το πάνω βλέφαρο”.

Άλλα χρώματα που σου ταιριάζουν: η τερρακότα, το navy blue, το χρώμα της σαμπάνιας.

  • Eyeliner Dior -Dior Show in & out, 26,96 ευρώ.

 

leave a reply