Ποιος είπε ότι σταματούν οι Kardashians; Ας είναι καλά η Chris Jenner που τις “ξεμπρόστιασε”

...και μαζί και τον εαυτό της

Ένας μήνας πέρασε, και κάτι ψιλά, που έγινε γνωστό ότι σταματάει το Keeping Up With the Kardashians, το απόλυτο reality της πλέον ζάμπλουτης οικογένειας που από την τηλεόραση πέρασε στις ζωές όλων και όλοι υποθέταμε ότι αφορμή για την διακοπή ήταν οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που ξέφυγε από τη μητέρα της Kim Kardashian, Chris Jenner.

Ότι η Kim σοβάρεψε, (καμία σχέση) και θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει δικηγόρος, ότι οι σχέσεις της με τον Kanye West που έχουν φτάσει στο απροχώρητο επιτάσσουν διακοπή του τηλεοπτικού προγράμματος, προκειμένου να βγάλουν το διαζύγιο με την ησυχία τους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Αλλά, καμία σχέση. Βασικά, ας είναι καλά η μητέρα της οικογένειας, Chris Jenner, η οποία φρόντισε να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους των τίτλων τέλους στην τηλεόραση και τη συνέχεια του σίριαλ σε άλλα πεδία δόξης λαμπρά! Και να τι είπε μέσα από συνέντευξή της στο  ειδικό τεύχος του WWD’s Beauty Inc.

«Όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε Instagram ή Snapchat ή άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό επιλογές… O θεατής δε χρειάζεται να περιμένει 3 ή 4 μήνες για να δει ένα επεισόδιο. Μπορούμε να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ποτέ κανείς σε πραγματικό χρόνο πια. Τα social media είναι ο πιο γρήγορος και πιο ελεγχόμενος τρόπος για να “βγάλεις” το μήνυμά σου προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Και τι άλλο να πει η γυναίκα, πέρα από το ότι τόσα χρόνια ενδεχομένως να μοιραζόταν τα κέρδη μαζί με τις τηλεοπτικές πλατφόρμες που έδιναν “βήμα” στη φοβερή και τρομερή οικογένεια, που εδώ και χρόνια κάνει φουλ μπίζνες από τα social της, ε; 

leave a reply

Your Review