Πολύδροσο : Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Cine Paris

Με μια ατμοσφαιρική ανοιξιάτικη προβολή κάτω από την Ακρόπολη, το Πολύδροσο του Αλέξανδρου Βούλγαρη ξεκίνησε και επίσημα το κινηματογραφικό του ταξίδι.

20240513 Cinobo Premiere Polydroso The Boy @ Cine Paris Plaka / Thalia Galanopoulou

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη, πραγματοποίηθηκε από το Cinobo τη Δευτέρα 13 Μαΐου στο εμβληματικό Cine Paris στην Πλάκα.

O The Boy, μαζί με τις δύο πρωταγωνίστριές του, τη Σοφία Κόκκαλη και τη Βίκυ Καγιά, υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους και τους φίλους τους, αλλά και ανθρώπους των Media και των τεχνών, δημοσιογράφους, influencers και φίλους του Cinobo. Ανάμεσά τους, η Θέμις Μπαζάκα, η Nalyssa Green, ο Γιώργος Τσιαντούλας, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, η Τζεφ Μοντάνα, ο Δημήτρης Κίτσος, ο Τάσος Σοφρωνίου, η Ναταλία Αργυράκη, ο Ηλίας Κρασσάς, ο Χρήστος Πολίτης και πολλοί ακόμη.

20240513 Cinobo Premiere Polydroso The Boy @ Cine Paris Plaka / Thalia Galanopoulou/ Βίκυ Καγιά, Σοφία Κόκκαλη

Αμέσως μετά την προβολή, ακολούθησε party στο ανανεωμένο bar του Cine Paris με μουσικές επιλογές από την Δεσποινίς Τρίχρωμη και τον The Boy.

H νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) είναι σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου «μια ταινία για ανθρώπους τρυφερούς σε έναν όχι τρυφερό κόσμο». Μια γλυκύτατη και συγκινητική ματιά πάνω στη σχέση μητέρας-κόρης, με υπέροχες ερμηνείες από τη Σοφία Κόκκαλη και τη Βίκυ Καγιά.

20240513 Cinobo Premiere Polydroso The Boy @ Cine Paris Plaka / Thalia Galanopoulou
20240513 Cinobo Premiere Polydroso The Boy @ Cine Paris Plaka / Thalia Galanopoulou / Βίκυ Καγιά, Θέμις Μπαζάκα

Η έβδομη μεγάλου μήκους του Έλληνα σκηνοθέτη, έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2023 στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις, ενώ πρόσφατα έλαβε επτά υποψηφιότητες σε έξι κατηγορίες στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο.

20240513 Cinobo Premiere Polydroso The Boy @ Cine Paris Plaka / Thalia Galanopoulou