Πώς έκλεψε την παράσταση στα SAG Awards η Jennifer Aniston;

Στα SAG Awards, τα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών, η Jennifer Aniston ήταν ανάμεσα στου νικητές, αλλά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που έκλεψε την παράσταση.

(Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)

Η Jennifer Aniston είδε την καριέρα της να βρίσκεται στα πάνω της με τη σειρά The Morning Show, της νέας υπηρεσίας Apple TV+, κερδίζοντας υποψηφιότητα για Golden Globe και SAG Award. Στις Χρυσές Σφαίρες επικράτησε η Olivia Colman, πρωταγωνίστρια του The Crown, και η Anniston έφυγε με άδεια χέρια. Στα SAG Awards, όμως, όπου επίσης ήταν και οι δύο υποψήφιες στην ίδια κατηγορία, η Jennifer Aniston πήρε το αίμα της πίσω και κράτησε το πολυπόθητο αγαλματίδιο. (Δείτε εδώ τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες)

Το χυτό λευκό σατέν που φόρεσε στα SAG Awards διέγραφε πολύ έντονα το στήθος της. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Αυτό από μόνο του θα αρκούσε για να συζητηθεί πολύ, όμως η ίδια φρόντισε να τροφοδοτήσει και με άλλους τρόπους τα σχόλια. Το πρώτο που σχολιάστηκε έντονα ήταν το φόρεμά της, ένα λευκό σατέν vintage Dior, το οποίο άφηνε να διαγράφεται μάλλον έντονα το στήθος της. Η ίδια είχε φορέσει Dior και στις Χρυσές Σφαίρες, ένα φόρεμα μαύρο, εντυπωσιακό αλλά όχι προκλητικό. Το λευκό που επέλεξε για την απονομή των SAG Awards της πήγαινε πολύ και αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της, ωστόσο για κάποιους η συγκεκριμένη λεπτομέρεια το έκανε πολύ τολμηρό.

H Jennifer Aniston με μαύρο Dior στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες (Photo courtesy of the Hollywood Foreign Press Association)

Ο άλλος λόγος για τον οποίο έκλεψε την παράσταση ήταν η εγκαρδιότητα που έδειξε στον επίσης νικητή Brad Pitt. Τα media τους παρακολουθούν από απονομή σε απονομή και παρατηρούν με προσοχή την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Στις Χρυσές Σφαίρες ήταν είδηση ότι θα κάθονταν σε κοντινά τραπέζια, ενώ στα SAG Awards χάρισαν εγκάρδια ενσταντανέ στον φωτογραφικό φακό. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1998 και παντρεύτηκαν δυο χρόνια μετά. Το 2005 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, ενώ οι φήμες για τη σχέση του Pitt με τη μετέπειτα σύζυγό του, Angelina Jolie, έδιναν κι έπαιρναν.

Ο δεύτερος γάμος της Aniston, με τον Justin Theroux, έληξε το 2017 και το διαζύγιο του Pitt με τη Jolie οριστικοποιήθηκε το 2019. Το κοινό τους τώρα αναρωτιέται αν είναι πιθανή μια επανασύνδεση Pitt και Aniston, για την οποία έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες. Η εμφάνισή τους στα SAG Awards έδειξε αν μη τι άλλο ότι έχουν καλές σχέσεις. Μένει να φανεί αν έχει υπάρξει ή θα υπάρξει επισήμως επανασύνδεση.

leave a reply

Your Review