Πως γιόρτασαν οι νέες διάσημες μαμάδες την γιορτή της μητέρας

Οι αναρτήσεις της Συνατσάκη, της Τούνη και της Φουρέιρα με τα παιδιά τους

Η μέρα της μητέρας είναι ξεχωριστή για όλες τις μαμάδες και τα παιδιά τους, για κάποιες, όμως, νέες μητέρες της εγχώριας showbiz ήταν μοναδική, καθώς ήταν η πρώτη φορά που τη γιόρτασαν με τα νέα μέλη της οικογένειας τους.

Μερικές από αυτές δεν δίστασαν να μοιραστούν και το δικό τους προσωπικό μήνυμα στα social media, μιλώντας για την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα αλλά και το πως βίωσαν την τεράστια αυτή αλλαγή στη ζωή τους.

 

  • Μαίρη Συνατσάκη

Αναρτώντας ένα πολύ γλυκό κείμενο και μια φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της επέλεξε να γιορτάσει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία, όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, “δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)


Η ίδια γράφει: “Πρόκειται για μια τρομερή αλλαγή ταυτότητας και ρόλου. Μια αλλαγή που γίνεται βαθιά στον πυρήνα μας που δεν έχει να κάνει με λέξεις και έννοιες αλλά με κάτι βαθύτερο. Υπαρξιακό. Εννοείται πως επιτρέπεται να πάρετε τον χρόνο σας για αυτήν την συνειδητοποίηση.”

 

  • Ιωάννα Τούνη

Με το γιό της αγκαλιά χαιρέτισε η Ιωάννα Τούνη τους ακόλουθους της στο Instagram, προτρέποντάς τους να ευχηθούν στις μαμάδες τους, ενώ αναφέρθηκε και στην δική της μητέρα, που έχει φύγει από τη ζωή.

“Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου, θα σε σκοτώσω, κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας, αλήθεια!», είπε χαρακτηριστικά.

 

  • Ελένη Φουρέιρα

Με μια φωτογραφία στην οποία κρατά τον λίγων μηνών γιό της και το τη λεζάντα “Happy Mother’s Day” θέλησε να ευχηθεί η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές δεν χωρούν πολλά λόγια στην αγάπη, παρά μια εικόνα για να την περιγράψει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

leave a reply

Your Review