Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Όσα θλιβερά συνέβαιναν στο Παλάτι

Νέα βιογραφία αποκαλύπτει τη δύσκολη ζωή του ζευγαριού μέσα στις ίντριγκες και τους βασιλικούς ψιθύρους

Σκοτεινές πτυχές από τη ζωή του πρίγκιπα Harry, αλλά και της Meghkan Markle στο Παλάτι, αποκαλύπτει μία νέα βιογραφία με τίτλο  Finding Freedom («Βρίσκοντας την Ελευθερία») και φέρνει στο φως την εμπλοκή του πρίγκιπα William στη ζωή του αδελφού του, αλλά και μία διάθεση ταπείνωσης και αμφισβήτησης των επιλογών του από την ημέρα που αποφάσισε ότι τελικά θα ενώσει επισήμως τη ζωή του με εκείνην της ηθοποιού.

Όπως γίνεται σαφές, εδώ και καιρό ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, θεωρούσε ότι οι στενοί συνεργάτες του αδελφού του θα έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να “πουλήσουν” προς τα έξω ότι εκείνος ήταν ο αποσυνάγωγος της οικογένειας, το κακό παιδί με τις λάθος επιλογές, κάτι που είχε βαρεθεί σε ό,τι είχε να κάνει με τη…διανομή ρόλων μέσα στο παλάτι.

Οι συγγραφείς του βιβλίου -αμφότεροι βασιλικοί συντάκτες- ισχυρίζονται ότι η πλευρά του William φοβόταν τη δημοτικότητα της ηθοποιού, όπως άλλωστε και τη συμπάθεια που της έδειχνε ο πρίγκιπας Κάρολος, σε μία προσπάθεια να νιώσει αποδοχή μέσα στο Παλάτι και να “δέσει” και με τους υπόλοιπους της οικογένειας.

Βέβαια, σε αυτό το βιβλίο γίνεται σαφές ότι ο δεσμός της ηθοποιού με τον Κάρολο δεν ήταν “εθιμοτυπικός” και “δημοσιοσχεσίτικος”, αφού θεωρούσε τον Κάρολο “δεύτερο πατέρα” της, ειδικά από τη στιγμή που εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της να τη συνοδεύσει στην εκκλησία τη μέρα του γάμου, κάτι που τελικά έκανε, με όλη του την καρδιά, όπως αποδείχθηκε, ο πρίγκιπας Κάρολος και πρακτικά πεθερός της.

Φίλος του Καρόλου αναφέρει μέσα στο βιβλίο πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας «είχε εντυπωσιαστεί από την πραγματική λάμψη της. Είναι μια αυθάδης, γεμάτη αυτοπεποίθηση, όμορφη Αμερικανίδα. Του αρέσουν οι δυνατές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες. Είναι έξυπνη, γεμάτη αυτογνωσία και μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε τόσο σύντομα μια δυνατή φιλία».

Την ίδια στιγμή, άλλες πηγές που επικαλούνται οι συγγραφείς αναφέρουν ότι η ηθοποιός είχε αναπτύξει στενές σχέσεις και με την Camila Parker Bowles, ενώ σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά η Markle είχε καταφέρει να κερδίσει και την καρδιά της Βασίλισσας με την εξυπναδα και τη ζεστασιά της, μια σχέση όμως που φαίνεται να διαταράχθηκε από τις ίντριγκες που η πλευρά του William είχε αναπτύξει μέσα στο παλάτι.