Πρώην βοηθός Amber Heard: “Οικειοποιήθηκες την ιστορία του βιασμού μου” – Τι κατέθεσαν Vanessa Paradis και Winona Ryder

Η σοκαριστική κατάθεση της γυναίκας που κάποτε εργαζόταν ως προσωπική βοηθός της νεαρής ηθοποιού

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Johnny Depp εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard και ενώ ο ίδιος κατηγορείται για κακοποίηση.

Μετά την οικονόμο, τη στιλίτρια και τον σωματοφύλακα του σούπερ σταρ, ήταν η σειρά της Kate James να καταθέσει και εκεί οι ανατροπές και η αμηχανία κορυφώθηκαν.

Η συγκεκριμένη υπήρξε βοηθός της νεαρής ηθοποιού για ένα διάστημα και εκείνο που ούτε λίγο ούτε πολύ κατέθεσε ήταν ότι η Heard “οικειοποιήθηκε” στοιχεία μιας ιστορίας κακοποίησης που κάποτε της είχε εξομολογηθεί για να παγιδεύσει τον Depp. Συγκεκριμένα, η James είχε αποκαλύψει στην ηθοποιό ότι τη δεκαετία του ’90 και κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στη Βραζιλία είχε πέσει θύμα βιασμού…

«Είμαι εδώ, γιατί θεωρώ προσβολή αυτό που έκανε. Έχω επιζήσει από σεξουαλική επίθεση και αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ο τρόπος με τον οποίο οικειοποιήθηκε τη δική μου εμπειρία προς όφελός της, την πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής μου, ως δικός της αφήγημα, μου προκάλεσε έντονο πόνο και οργή, ότι τόλμησε αυτό το πράγμα. Γι΄αυτό είμαι εδώ σήμερα», κατέθεσε σε φορτισμένο κλίμα η James. .

Στο μεταξύ, οι δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του Depp αποφασίστηκε να καταθέσουν τελικά μέσω έγγραφης δήλωσης και όχι μέσω βίντεοσύσκεψης. Τόσο η Vanessa Paradis όσο και η Winona Ryder υποστήριξαν με θέρμη, ότι κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής, ποτέ δεν είχαν αντιμετωπίσει ξεσπάσματα βίας.

«Κατανοώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλήσω από τη δική μου εμπειρία, καθώς προφανώς δεν ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με τηνAmber.  Όμως, πάντα βάσει της δικής εμπειρίας, που ήταν τόσο έντονα διαφορετική, ήμουν απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και συγχυσμένη όταν έμαθα τις κατηγορίες σε βάρος του. Η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει μακράν από αυτό που είναι ο Johnny που γνώριζα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτές τις κατηγορίες. Ποτέ, ποτέ, δεν υπήρξε βίαιος απέναντί μου. Ποτέ, ποτέ δεν μου φέρθηκε ανάρμοστα. Ποτέ δεν ήταν βίαιος ή υβριστικός απέναντι σε οποιονδήποτε γνωρίζουμε. Απολύτως ειλικρινά, τον γνωρίζω μόνο ως έναν καλό άνθρωπο, έναν απίστευτα τρυφερό, περιποιητικό άνδρα που ήταν τόσο προστατευτικός μαζί μου και με τους ανθρώπους που αγαπά, με έναν άνθρωπο που ένιωθα ασφαλής μαζί του. Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Johnny, είναι αδύνατο να πιστέψω ότι είναι αληθινοί αυτοί οι τόσο τρομακτικοί ισχυρισμοί. Όλο αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, για κάποιαν σαν κι εμένα που τον γνωρίζει τόσο καλά», κατέθεσε η Ryder, η οποία είχε δεσμό με τον ηθοποιό για περισσότερα από 4 χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κατάθεση της Vanessa Paradis που έμεινε στο πλευρό του για 14 χρόνια και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την ηθοποιό Emily Rose Depp.

«Όλα αυτά τα χρόνια ξέρω τον Johhny ως ένα ευγενικό, περιποιητικό, γενναιόδωρο και  σίγουρα όχι βίαιο άνθρωπο και πατέρα. Στα γυρίσματα, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και ολόκληρα συνεργεία τον λατρεύουν επειδή είναι τόσο ταπεινός και τους σέβεται όλους, ενώ είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει. Εδώ και καιρό βλέπω ότι όλες αυτές οι εξοργιστικές δηλώσεις υπήρξαν πραγματικά οδυνηρές και επίσης προκάλεσαν ζημιά στην καριέρα του επειδή, δυστυχώς, πολύς κόσμος πίστεψε αυτές τις ψευδείς κατηγορίες», καταλήγει στην γραπτή της δήλωση η Paradis.

Η δίκη συνεχίζεται…

leave a reply

Your Review