Το γνωρίσαμε πρώτα μέσα από τα social media. Μια σειρά από stories και reels το έκαναν αμέσως viral, με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουμε ποιο είναι αυτό το νέο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που υπόσχεται να αλλάξει τα healthy lunch breaks μας. Και το όνομα αυτού; Protein Garden.
Με ένα λαμπερό opening party, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, το Protein Garden γιόρτασε τον πρώτο μήνα λειτουργίας του και σύστησε επίσημα το concept του στην καρδιά της πόλης. Δημοσιογράφοι, food lovers αλλά και γνωστοί influencers βρέθηκαν εκεί, δοκίμασαν τις signature healthy γεύσεις, απόλαυσαν δροσιστικά refreshments και χόρεψαν στους ρυθμούς των Mångata Projekt και της GAIA.
Το Protein Garden είναι το πρώτο fast casual dining concept στην Ελλάδα, που φέρνει τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα και την ποιότητα. Στόχος του; Να αποδείξει ότι το υγιεινό δεν είναι ποτέ βαρετό. Εδώ, κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του γεύμα, επιλέγοντας μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα από φρέσκα υλικά. Grains & salads (όπως καστανό ρύζι, basmati, power greens mix), πλούσιες πρωτεΐνες (σολομός τεριγιάκι, αρνίσια κεφτεδάκια, harissa honey chicken, αλλά και vegetarian επιλογές όπως φαλάφελ) και απολαυστικά spreads & toppings συνθέτουν το απόλυτο bowl που ταιριάζει σε κάθε γούστο.
Ο χώρος του μαγαζιού έχει επίσης τη δική του αισθητική υπογραφή: minimal, φωτεινός, με πράσινα πλακάκια και ξύλινες λεπτομέρειες που δημιουργούν αίσθηση φυσικότητας και ζεστασιάς. Στο κέντρο δεσπόζει ο μεγάλος πάγκος με όλα τα υλικά σε πρώτο πλάνο, ώστε να βλέπεις το γεύμα σου να φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου.
Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη μέσα σε έναν μήνα το Protein Garden έχει κερδίσει το κοινό της Αθήνας. Στην οδό Σκουφά 53, στο Κολωνάκι, γίνεται ο απόλυτος προορισμός για υγιεινά bowls γεμάτα πρωτεΐνη, γεύση και χαρακτήρα. Και τα καλύτερα έρχονται, αφού σύντομα θα δούμε και νέα καταστήματα σε κομβικά σημεία της πόλης, ενώ φυσικά το μενού είναι ήδη διαθέσιμο και μέσω delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία στο σπίτι ή στο γραφείο.
Το Protein Garden ήρθε για να βάλει χρώμα και νοστιμιά στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες. Και ναι, πλέον ξέρουμε γιατί έγινε τόσο γρήγορα talk of the town.