Smash n Bun : Κλείνει τρία χρόνια παρουσίας στην πόλη και το γιορτάζει με τρία signature burgers από βραβευμένους σεφ.

Τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας: ο Άνταμ Κοντοβάς, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Μουρατίδης δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του πιο ποιοτικού street food του «Smash`nBun»!

Άνταμ Κοντοβάς, Έκτορας Μποτρίνι, Βασίλης Μουρατίδης

Το απόλυτο στέκι του πιο γευστικού street food, γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με ένα ξεχωριστό τρόποκαθώς για τρεις μήνες οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν burgers σχεδιασμένα από τους τρεις κορυφαίους σεφ!

Το αγαπημένο Smash`nBun, που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων του αφού πρωτοστατεί η καλύτερη πρώτη ύλη, η φρεσκάδα και οι ξεχωριστές συνταγές του, που μετέτρεψε το streetfood στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση της πόλης.

Φέτος το Smash`nBun συμπληρώνει 3 χρόνια και για να ευχαριστήσει το κοινό της πρωτεύουσας που το αγκάλιασε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, αποφάσισε να διοργανώσει ένα τρίμηνο event με τρεις διακεκριμένους σεφ, τους:  Άνταμ Κοντοβά, ΄Εκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη, που δημιουργούν το δικό τους burger.

Πρεμιέρα κάνει το burgerτουΆνταμΚοντοβάστις 15 Ιανουαρίου,ένανμήνα μετά ακολουθεί το burgerτου΄ΕκτοραΜποτρίνιγια να  ολοκληρωθεί η γιορτή τον Μάρτιομε αυτό τουΒασίλη Μουρατίδη. Άλλωστε είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια.

Το burger του Άνταμ Κοντοβά θα αποτελείται από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσισυνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων. Το event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Το 2024 το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers.

Τις προτάσεις των σεφ θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα και φυσικά από την πλατφόρμα της Wolt στον χώρο σας.

Smash n Bun
Διευθ: Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα (Κολωνάκι), 106 76
Τηλ: 210 7249802 l Ώρες λειτ: καθημ.13:00-00:00