Σοφία Δανέζη – Δημήτρης Κεχαγιάς: Τελικά, είναι ζευγάρι; Μια απάντηση

Το στιγμιότυπο που θέριεψε τις φήμες ότι η φιναλίστ του Big Brother και ο πρώην συγκάτοικος της είναι τελικά μαζί

Τι κι αν τα πλάνα του Big Brother δεν άφηναν σε κανέναν αμφιβολία ότι αυτοί οι δύο είναι ήδη ζευγάρι από τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησής τους στο σπίτι του reality; Και οι δυο τους επέμεναν ότι είναι μόνο καλοί φίλοι και ότι ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχει περιθώριο για κάτι περισσότερο.

Όμως, ο χρόνος πέρασε, το Big Brother τελείωσε και οι δυο τους συνεχίζουν να κυκλοφορούν μαζί και να απολαμβάνουν τις στιγμές τους, ελεύθεροι πια και μακριά από κάμερες και αδιάκριτα βλέμματα.

Οι ίδιοι φροντίζουν να επιβεβαιώνουν ότι τελικά μόνο ο ένας τον άλλον εκτίμησε πραγματικά μέσα από το παιχνίδι και ότι πλέον δίνουν ανάσα σε μια σχέση που δημιουργήθηκε κάτω από άλλες συνθήκες μέσα σε περιβάλλον εγκλεισμού και συνεχίζεται πλέον υπό κανονικές συνθήκες και στην πραγματική ζωή.

Όσο για το αν είναι μαζί;

Όσοι γνωρίζουν λένε ότι παρά το γεγονός ότι η Σοφία Δανέζη, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι επέστρεψε στην κανονικότητά της στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Κεχαγιά ενώ πρόσφατα οι δυο τους συναντήθηκαν και βρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση πολύ μακριά από τις αναγκαστικές συναναστροφές εκτός παιχνιδιού.

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια έχει μπει ήδη στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ, ακούγονται και πολλά για επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, οπότε σίγουρα και εκείνη καλείται να διαχειριστεί πολλά νέα δεδομένα στη μετά Big Brother εποχή…

leave a reply

Your Review