Αποκλειστικό: Επιστρέφει το «Με Αγάπη, Άννα»;

Τα σενάρια θέλουν την ερμηνεύτρια να έχει ήδη δεχθεί πρόταση για την αναβίωση του θρυλικού της show που είχε αφήσει εποχή στον ΑΝΤ1

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τι θα κάνει η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μετά την επική πλέον συνάντησή τους στη σκηνή του Just The Two of Us. Έχει ακουστεί ότι και οι δύο θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του Fame Story, έχει ακουστεί ότι ενδεχομένως θα βρεθούν ξανά μουσικά και άλλα ενδιαφέροντα.

Εκείνο που για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό, είναι ότι η Άννα Βίσση –και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- έχει συζητήσει πολύ πολύ σοβαρά το σενάριο να βρεθεί στο OPEN με μία αναβίωση – υπερπαραγωγή του πρώτου show με το οποίο είχε αποπειραθεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, και αυτό δεν ήταν άλλο από το «Με Αγάπη, Άννα».

Ο λόγος για το υπερθέαμα που είχε καθιερώσει την Άννα Βίσση και ως show-woman και είχε ανοίξει την πόρτα για πολλά show αντίστοιχα αυτού του βεληνεκούς. Για την ώρα, γνωρίζουμε ότι η ερμηνεύτρια έχει ζητήσει εχέγγυα για τις προδιαγραφές, βάσει των οποίων ένα τέτοιο show θα μπορούσε να σταθεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τηλεθεατών σήμερα…

Για τα υπόλοιπα, απλώς ελπίζουμε και ευχόμαστε να καταλήγουν σε μία θετική απάντηση που θα επιτρέπει σε ένα ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν με σούπερ διάσημη υπογραφή να σταθεί στο τώρα μας!