Ο Αντρέας Γεωργίου πάει… Mega – Η ανακοίνωση της συνεργασίας από τον τηλεοπτικό σταθμό

Ο δημιουργός των "8 λέξεων" είναι η τελευταία μεταγραφή του έτους

“Μετακομίζει” ο Αντρέας Γεωργίου από τον ΣΚΑΪ στο Mega και αυτό μόλις έγινε γνωστό με μία μακροσκελή ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό και δημιουργό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “8 λέξεις”.

Και ιδού τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού που εστάλη σήμερα στους τηλεοπτικούς συντάκτες.

“Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του”.

leave a reply

Your Review