Ελεωνόρα Μελέτη: Αγώνας δρόμου για τα “Μεσάνυχτα” – Πότε θα μεταδίδεται, τελικά, η εκπομπή

Η παρουσιάστρια για ακόμη μία φορά καλείται να βάλει τα δυνατά της

Χύθηκε πολύς ιδρώτας προκειμένου να αποδεσμευτεί η Ελεωνόρα Μελέτη από την πρωινή ζώνη του Alpha και με μία εκπομπή που από την αρχή φάνηκε ότι δεν δημιουργούσε “χημεία” μεταξύ των συνεργατών της. Έγινε τεράστια προσπάθεια προκειμένου η δημοσιογράφος να μη σπάσει το συμβόλαιό της και προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να ανιχνεύει τις προθέσεις της αγοράς.

Το χάσμα γεφυρώθηκε και η απόφαση του σταθμού έλεγε ότι η παρουσιάστρια επιστρέφει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν με μία επιτυχημένη συνταγή, που δεν ήταν άλλη από την εκπομπή της “Μεσάνυχτα”.

Όμως, τώρα, φαίνεται ότι η Μελέτη πρέπει να αποδείξει ότι και φέτος θα επικρατήσει στους πίνακες τηλεθέασης με δυνατούς καλεσμένους και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Γιατί, όμως, ειδικά φέτος; Γιατί σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής ακούγονται, πρόθεση του σταθμού είναι να στείλει την εκπομπή της παρουσιάστριας ακριβώς “απέναντι” από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night show” που για φέτος έχει καταφέρει και το κοινό του να συντηρήσει, αλλά και να τα καταφέρει ικανοποιητικά στους πίνακες τηλεθέασης.

Απομένει να φανεί η στρατηγική της παρουσιάστριας και της ομάδας της και το “σκάκι” που θα παιχτεί στην επιλογή ανθρώπων που φέτος θα επιλέξουν τα “Μεσάνυχτα” για συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.