Ποια πρωταγωνίστρια του GoT αποκαλεί αχάριστους τους φαν επειδή δεν τους άρεσε η τελευταία σεζόν;

Η κοκκινομάλλα μάγισσα Melisandre του Game of Thrones, aka Carice Van Houten, δήλωσε ότι είναι αρκετά δυσαρεστημένη με τους φαν του σόου. Ο χαρακτήρας της Melisandre εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του HBO και πρωταγωνίστησε μέχρι και την τελευταία σεζόν, η οποία απ’ ό,τι φάνηκε δεν ικανοποίησε και πολύ τους οπαδούς της σειράς.

https://www.instagram.com/p/BxuQlkTCSY7/

Η 43χρονη Van Houten, σε συνέντευξή της στο Insider, μίλησε για τις αντιδράσεις που δημιούργησε η τελευταία σεζόν του σόου. “Το ότι μερικοί άνθρωποι είναι τόσο απογοητευμένοι, συμβαίνει ακριβώς επειδή σε όλες τις προηγούμενες σεζόν όλα πήγαιναν πολύ καλά. Οι υψηλές προσδοκίες είναι που οδήγησαν στη σκληρή κριτική που δέχτηκε η τελευταία σεζόν και αυτό το θεωρώ άδικο. Νιώθω λοιπόν ότι είναι κάπως αχαριστία όλο αυτό που συμβαίνει. Επειδή πράγματι είχατε δει πολύ ωραία πράγματα στο παρελθόν και το τέλος δεν ήταν αυτό που περιμένατε, φυσικά και θα απογοητευόσασταν”, είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Bw0EIm2lQaN/

Οι αντιδράσεις των φαν για την τελευταία σεζόν ήταν τόσο έντονες που μερικοί ζήτησαν μάλιστα να ξαναγραφtεί από την αρχή.

https://www.instagram.com/p/Bv2_wg8F4EZ/

leave a reply

Your Review