Η Hailey Baldwin εξηγεί γιατί βασανίζεται από την ντροπή τελευταία

@Hailey Baldwin instagram

Ακριβοπληρωμένο μοντέλο και παρουσιάστρια, κόρη του Χολιγουντιανού star Stephen Baldwin και σύζυγος του pop star Justin Bieber. Έχει κάνει φωτογραφίσεις μόδας σε περιοδικά, έχει παίξει σε μουσικά video clips, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές. Και είναι μόλις 23 χρονών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Hillsong Channel, η Hailey Baldwin Bieber, όμως, δεν αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της, αλλά το ότι βασανιζόταν για μήνες από ενοχές και ντροπή για το παρελθόν της. “Υπήρξαν στιγμές που ήταν σαν βασανιστήριο για μένα -οι σκέψεις μου, οι αποφάσεις μου, το παρελθόν μου”, είπε η ίδια με δικά της λόγια. “Για κάποιον λόγο, η ντροπή ήταν το συναίσθημα που με καταλάμβανε κυρίως. Ξέρω ότι είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζω για πάντα. Αλλά τώρα έχω έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζω την ντροπή για κάτι που έκανα”.

Χωρίς να ξεκαθαρίζει ποια είναι τα πράγματα που έχει κάνει που της δημιουργούν τόση ντροπή και τόσες ενοχές, η Baldwin συνεχίζει να μιλάει στον αέρα: “Δεν μπορούσα πραγματικά να καταλάβω τι σημαίνει να σε συγχωρούν. Περνούσα ξάγρυπνη τις νύχτες μου στο κρεβάτι, ενώ σκεφτόμουν “Θεέ μου, γιατί το έκανα αυτό όταν ήμουν 17 χρονών;” Και να σκεφτείς ότι τώρα είμαι 23, παντρεμένη και έχουν περάσει χρόνια από τα εφηβικά μου λάθη”.

Και τελικά: “Νομίζω ότι έφτασα σε ένα σημείο που έπρεπε να το ψάξω λίγο βαθύτερα. Έπρεπε να καταλάβω τι ακριβώς λέει η Βίβλος για τις ενοχές και το αίσθημα ντροπής. Συνειδητοποίησα ότι σε κάποια φάση της ζωής μου ζούσα σαν να έδινα παράσταση. Το να υπηρετείς τον Ιησού όμως δεν έχει καμία σχέση με παράσταση”.

Τι καταλάβαμε απ’ όλο αυτό; Η Hailey είναι βαθύτατα ενοχική και αναμασά τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν -που στην τελική, μπορεί να μην είναι και τόσο μεγάλα όσο τα παρουσιάζει, ωστόσο τη στοιχειώνουν έτσι κι αλλιώς και πάντως δεν μας τα αποκαλύπτει- και τελικά βρήκε την απάντηση στη θρησκευτική της πίστη.

“Αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να ανακαλώ το παρελθόν και να αναρωτιέμαι γιατί έκανα κάτι στα 20 μου. Μακάρι να μην το είχα κάνει. Και ο Ιησούς θα ήταν πιο περήφανος για μένα αν δεν το είχα κάνει”, ολοκληρώνει την κούφια εξομολόγησή της η Hailey. Over and out.