Ο Κάρολος αναρρώνει και γιορτάζει 15 χρόνια γάμου με την Καμίλα

Με μια φωτογραφία που έβγαλαν έξω από το εξοχικό τους στη Σκωτία, αγκαλιά με τα σκυλάκια τους, ο Διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η Δούκισσα της Κορνουάλης θέλησαν να μοιραστούν με τον πλανήτη τη χαρά τους για τα 15 χρόνια γάμου τους, που γιορτάζουν σήμερα. Η φωτογραφία είναι χτεσινή και συνοδεύοταν από την εξής απλή ανακοίνωση: “Με αφορμή την αυριανή 15η επέτειο γάμου του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης, μοιραζόμαστε αυτή τη φωτογραφία του πριγκιπικού ζεύγους με τα σκυλάκια τους, Bluebell και Beth”.

Εκτός από τό γεγονός της επετείου, το ζευγάρι είχε κι άλλους λόγους να χαίρεται, γιατί η χτεσινή ήταν η πρώτη μέρα που ξαναβρέθηκαν μαζί ύστερα από 14 μέρες απομόνωσης του Καρόλου, που ως γνωστόν είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό.

Η Καμίλα, αντιθέτως, είχε διαγνωσθεί αρνητική, αλλά καλού κακού είχε μπει και η ίδια σε καραντίνα για εφτά μέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, επέστρεψε στα καθήκοντα της και βρήκε και λίγο χρόνο να πεταχτεί μέχρι τη Σκωτία για να ποζάρει με τον 71χρονο σύζυγο που αναρρώνει.