Η Rita Wilson περιγράφει τη μάχη της με τον κορονοϊό

Μπορεί ο κορονοϊός να είναι ακόμη εδώ και να χάνονται καθημερινά εκατοντάδες, πολύτιμες ανθρώπινες ζωές, αλλά πάντα υπάρχουν οι χαραμάδες αισιοδοξίας. Ασθενείς που αναρρώνουν, που βγαίνουν από τις ΜΕΘ, γίνονται ξανά δυνατοί και μοιράζονται την εμπειρία τους με τους υπόλοιπους. Ανάμεσά τους και η Rita Wilson με τον Tom Hanks. Ήταν οι πρώτοι celebrities του Hollywood που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και το μοιράστηκαν με τον κόσμο. Έτσι η Rita Wilson έχοντας θεραπευτεί πια, αποφάσισε να περιγράψει με λεπτομέρειες πώς βίωσε την ασθένεια εκείνη και ο σύζυγός της, αλλά και να προειδοποιήσει τον κόσμο για τις παρενέργειες της χλωροκίνης.

«Ένιωθα πολύ κουρασμένη και είχα τρομερούς πόνους. Δεν ήθελα να με ακουμπάει κανείς και τότε ήταν που ξεκίνησε και ο πυρετός. Δεν ξαναείχα ποτέ τέτοια ρίγη. Τώρα που τα ανακαλώ, συνειδητοποιώ ότι είχα χάση τη γεύση μου και την όσφρησή μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω τότε».

Στην αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό είχε χορηγηθεί χλωροκίνη. Φάρμακο που προς το παρόν είναι αμφιλεγόμενο. «Δεν μπορώ να ξέρω αν βοήθησε το φάρμακο ή απλώς είχε έρθει η ώρα για να πέσει ο πυρετός, πάντως έπεσε. Η χλωροκίνη όμως είχε ακραίες παρενέργειες». Αποκάλυψε ότι μετά τη χορήγηση του φαρμάκου είχε τρομερές ναυτίες και ιλίγγους. «Δεν μπορούσα να περπατήσω. Οι μύες μου ήταν πολύ αδύναμοι. Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με αυτό το φάρμακο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πραγματικά βοηθάει σε αυτή την περίπτωση».

Όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε και για τον σύζυγό της, Tom Hanks. Εξήγησε ότι είχε πολύ πιο ήπια συμπτώματα, αλλά και στους δύο πήρε τον ίδιο χρόνο για να ξεπεράσουν την ασθένεια.

https://www.youtube.com/watch?v=hu1L95IK_gQ&feature=emb_title

leave a reply

Your Review