Σοφία Δανέζη: Για πρώτη φορά μίλησε για τη σκηνή κάτω από τα σεντόνια με τον Δημήτρη Κεχαγιά

Δεν ήταν αυτό που νομίζαν’ όλοι

Μπορεί να την έχουν ρωτήσει τα πάντα από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του Big Brother, μπορεί να έχει πει τα πάντα για όσα έζησε εκεί επί σχεδόν 4 μήνες, ωστόσο, κανείς –από λεπτότητα, ίσως- μέχρι σήμερα δεν την είχε ρωτήσει για το περίφημο στιγμιότυπο κάτω από τα σεντόνια, με τον συμπαίκτη της, Δημήτρη Κεχαγιά.

Ο λόγος για τη Σοφία Δανέζη που είχε μια εξήγηση γι’ αυτή τη σκηνή, όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN.

«Κάτω από τα σεντόνια δεν είχαμε μικρόφωνα, τώρα μπορώ να το πω γιατί δεν μπορούν να με διώξουν από το Big Brother. Το βράδυ ξαπλώναμε και βγάζαμε τα μικρόφωνα για να μη μας δουν οι κάμερες. Δεν κάναμε τίποτα όμως. Αν θα πω ότι είμαι ερωτευμένη θα πρέπει να το νιώθω. Γνώρισα έναν άνθρωπο πολύ καλό, παντελονάτο αυτή είναι η ατάκα του και την κρατάω», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και το ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Και η αλήθεια είναι ότι η εξήγησή της έχει κάποια βάση, καθώς λίγο καιρό πριν από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, τόσο η ίδια όσο και η φίλη και συμ,παίκτρια της, Αφροδίτη είχαν τιμωρηθεί από τον Big Brother ακριβώς επειδή για να μιλήσουν, είχαν καλύψει τα μικρόφωνά τους.

«Εγώ ήμουν σε ένα σπίτι που ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Τον εμπιστευόμουν και τον εκτιμούσα, ήξερα πως ότι πω θα μείνει μεταξύ μας».

 

leave a reply

Your Review