Στο Hollywood “πέφτει” χωρισμός

Τώρα ο Ricky Martin. Πριν από αυτόν, άλλοι πόσοι.

Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από όταν ο Ricky Martin και ο σύζυγός του Jwan Yosef ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου. Ο Martin και ο Jwan παντρεύτηκαν το 2017 και έκτοτε μεγαλώνουν μαζί τα δίδυμα αγόρια Valentino και Matteo που σήμερα βρίσκονται στην εφηβεία, καθώς και τη Lucia και τον Renn που απέκτησαν μαζί το 2018 και 2019 αντίστοιχα.

Στην ανακοίνωση που μοιράστηκαν στα social media, έγραψαν: «Αποφασίσαμε να τερματίσουμε το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια».

Το 2023 έχει και κι από έναν διάσημο χωρισμό κάθε τόσο. Billie Eilish, Maisie Williams, Elle Fanning και Taylor Swift, είναι μόλις μερικά από τα κορίτσια που είναι πλέον ελεύθερα, χωρίζοντας από τις σχέσεις του.

Παρακάτω μερικά ακόμα διαζύγια που συζητήθηκαν μέσα στη χρονιά.

Billy Porter & Adam Smith
Μετά από έξι χρόνια γάμου χώρισε και ο Billy Porter από τον σύζυγό του Adam Smith.Δεν προχώρησαν σε κοινή δήλωση, ο εκπρόσωπος του ηθοποιοού του Pose, είπε πως χώρισαν με αγάπη και δεν θέλουν να κάνουν κανένα άλλο σχόλιο.

Kevin Costner & Christine Baumgartner
Μετά από 18 χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως χωρίζει τον περασμένο Μάιο, κι έκτοτε οι εξελίξεις συνεχίζονται, καθώς κάθε τόσο “σκάει” και μια είδηση για την πολυπόθητη ακίνητη περιουσία που διεκδικεί η Baumgartner.

Shannen Doherty & Kurt Iswarienko
Η Shannen Doherty υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Iswarienko στις 21 Απριλίου, έπειτα από 11 χρόνια γάμου.

“Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen”, είπε η εκπρόσωπος της Doherty, Leslie Sloane, σε δήλωσή της στο PEOPLE. «Δυστυχώς, όμως ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή».

Όσον αφορά την αιτία του διαζυγίου, η Sloane παρέπεμψε τις ερωτήσεις στον ατζέντη του Iswarienko, για τον οποίο άφησε να εννοηθεί πως ήταν «εμπλεκόμενος» με τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο.

Reese Witherspoon & Jim Toth
Η Reese Witherspoon  και ο  Jim Toth ανακοίνωσαν τη «δύσκολη απόφασή τους» να χωρίσουν μετά από 11 χρόνια γάμου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο ατζέντης σύζυγός της ανακοίνωσαν τα νέα με μια κοινή δήλωση στο Instagram στις 24 Μαρτίου, λίγες ημέρες μάλιστα μετά την επέτειο του γάμου τους.

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με πολλή σκεψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ζήσαμε τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε παρέα».

Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε ένα πάρτυ, έναν χρόνο μετά της έκανε πρόταση γάμου, δυο χρόνια αργότερα ήρθε και ο γιος τους Tennessee James.

Κάθε τέλος βέβαια, μια νέα αρχή.