Τα απαραίτητα αξεσουάρ για τα παιδιά για εξορμήσεις στο χιόνι

Αν για ένα πράγμα χαίρονται τα παιδιά τους χειμωνιάτικους μήνες και περιμένουν με προσμονή είναι το παιχνίδι στο χιόνι. Είτε πρόκειται για μονοήμερη εκδρομή είτε για διακοπές, συνήθως ο προορισμός περιλαμβάνει βόλτες στα χιόνια και γιατί όχι και σκι!

Το έντονο κρύο, βέβαια, δεν εμποδίζει από το να κάνουν τα μικρά μας εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματακαι ταυτόχρονα θα τα κρατήσουν ζεστά.Τα καταστήματα Lapin House ή το lapinkids.com αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να αναβαθμιστεί το ski style των παιδιών μας με αξεσουάρ για ένα coolντύσιμο στο χιονοδρομικό.

Το μυστικό εκτός από τα ζεστά ρούχα, ένα jacket Lapin House και Ugg apresski μπότες ή γαλότσες είναι τα αξεσουάρ.Το κασκόλ, τα γάντια και ο σκούφος αποτελούν απαραίτητα κομμάτια για ένα ζεστό ντύσιμο. Ένα πλεκτό σκουφάκι Timberlandή ένα κασκόλ Polo Ralph Lauren με bear print θα απογειώσουν το στυλ των μικρών μαςφίλων. Και επειδή ο ήλιος είναι επικίνδυνος όχι μόνο στην παραλία αλλά και στο βουνό, τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών τους.

Ντύστε σωστά τα παιδιά, ντυθείτε και εσείς και απολαύστε το παιχνίδι στο χιόνι μαζί τους!

Ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ από αγαπημένα brands Lapin House, Polo Ralph Lauren, Moncler, Barbour, Moonboot για εξορμήσεις στο χιόνι στο αγαπημένο σας κατάστημα Lapin House ή στο lapinkids.com.

leave a reply

Your Review