Τα HUAWEI WATCHGT3 SE1 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά

Το νέο ελαφρύ smartwatch για όλες τις ώρες και το στυλάτο κινητό με την τριπλή κάμερα έρχονται για να προσφέρουν προσιτή πολυτέλεια

H Huawei εφέρε στην Ελλάδα το τελευταίο smartwatch της σειράς WATCHGT 3, το HUAWEI WATCHGT 3 SE, που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα, για τους λάτρεις του στυλ και της προσιτής πολυτέλειας.

Το HUAWEI WATCHGT 3 SE θα γίνει ο καθημερινός σύντροφος για τους λάτρεις του αθλητισμού και όσων προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και όσων εστιάζουν στην υγεία. Το νέο ελαφρύ smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε κάθε υπαίθρια δραστηριότητα και να έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσης, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσουν για έως και 2 εβδομάδες!

Το HUAWEI WATCHGT 3 SE είναι συμβατό με smartphone Android και iOS για υποστήριξη λειτουργιών, ώστε να παρέχουν στους χρήστες τον καλύτερο προσωπικό βοηθό. Οι χρήστες του HUAWEI WATCHGT 3 SE μπορούν, επίσης, να μοιραστούν τα αποτελέσματα άσκησής τους από την εφαρμογή HUAWEI Health με το Strava, την εξαιρετικά δημοφιλή, παγκόσμια κοινότητα παρακολούθησης άσκησης και φυσικής κατάστασης. Το HUAWEI WATCHGT 3 SE θα είναι διαθέσιμο σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

leave a reply

Your Review