Τα κορυφαία outdoor brands παρουσίασαν τις συλλογές τους για το Χειμώνα 2022-2023

Με δέσμευση να κάνουν τη φύση προσιτή σε όλους, τα καινοτόμα brands ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση Fjällräven, Hanwag, Primus και RoyalRobbins του σουηδικού ομίλου Fenix Outdoor παρουσίασαν τις χειμερινές τους συλλογές σεμία πράσινη όαση μέσα στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου, το Κτήμα Αρίστη.

Ο Κυριάκος Πολυχρονόπουλος, σ Country Manager Greece & Cyprus του ομίλου, παρουσίασε επιλογές για κάθε ανάγκη: ρουχισμό υψηλής ποιότητας για χαμηλές θερμοκρασίες,υποδήματα για εύκολες και απαιτητικές διαδρομές,premiumεξοπλισμό για μαγειρική στη φύση και lifestyleεπιλογές για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Με στόχο να διευκολύνει την εξερεύνηση της φύσης ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, η Fjällräven, στη νέα της συλλογή προσφέρει ποικιλία επιλογών σε ρουχισμό και εξοπλισμό για κάθε outdoorδραστηριότητα. Εμβληματικά κομμάτια του brand, όπως τα jackets της σειράς Expedition και τα δημοφιλή Nuuk Parka και Singi DownJacket, γίνονται ακόμη πιο λειτουργικά και βιώσιμα, ενώ υπόσχονται ότι δεν θα νιώσεις ποτέ κρύο. Νέα προσθήκη αποτελούν τα γυναικεία κολάν πεζοπορίας Abisko Värm, τα οποία συναγωνίζονται τα παντελόνια πεζοπορίας στην ποιότητα, το διαχρονικό design και τη λειτουργικότητα, χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όπως η PUμεμβράνη και η ενίσχυση από Cordura,  ενώ προσφέρουν ακόμη περισσότερη άνεση. Τα midlayers της νέας συλλογής, όπως τα πουλόβερ από ιχνηλάσιμο μαλλί και τα fleece jackets, είναι απαραίτητα για layering, ώστε να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία του σώματός σου κάθε στιγμή.

Από τη νέα συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σακίδια Kånken για δραστηριότητες στη φύση, αλλά και την πόλη, που εμπλουτίζονται με αξεσουάρ από το ύφασμα Pine Weave από ξύλο πεύκου της TreeKånken.

Το brand υποδημάτων Hanwag παρουσιάζει τα νέα μοντέλα BluestraitESκαι Torsby Low SFExtra,που είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τις outdoorδραστηριότητες το χειμώνα και όχι μόνο. Το BluestraitES ενδείκνυται για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες,διαθέτονταςεπένδυση από μαλλί Merino, που κρατά τα πόδια ζεστά και αδιάβροχη,PFC-freeeco-shell μεμβράνη. Το Tors by LowSF Extra προτείνεται για όσους αναζητούν άνετα υποδήματα για πιο σύντομες διαδρομές.

Η Primus, το brand εξοπλισμού για μαγειρική στη φύση, γιορτάζει την επέτειο των 130 χρόνων του, παρουσιάζονταςτη νέα limited-edition συλλογή μαγειρικών συσκευών και σκευών.  Η νέα συλλογή αποτελείται από τη στόφα Heritage Classic Trail, το φανάρι Easy Light, το σετ Εat & Drink και ένα παγούρι Klunken, που είναι ελαφριά και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, ενώ διατίθενται σε συσκευασίες, που φέρουν τα πρώτα, εμβληματικά σχέδια του brand.

H Royal Robbins στη νέα της συλλογή για τη φύση και την πόλη δίνει έμφαση στα υλικά, τις υφές και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Ξεχωρίζουν τα πουλόβερ από μαλλί Merino,τα οποία απορροφούν την υγρασία από το δέρμα, κρατώντας το στεγνό,η νέα ανανεωμένη σειρά με παντελόνια και κολάν, που είναι ιδιαίτερα άνετα και η σειρά Royal Remastered, που συνδυάζει ανθεκτικότητα, βιώσιμα υλικά και μοντέρνο σχεδιασμό.

Τα κορυφαία outdoor brands συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέα προϊόντα και λύσεις για να φέρουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά στη φύση, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα, την ανθεκτικότητα και τη διαχρονικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.fjallraven.com, www.hanwag.com, www.primusequipment.com, www.royalrobbins.com