Νέα boutique HOGAN στην Αθήνα

Ο οίκος HOGAN σε συνεργασία με τον Όμιλο Fais, γιορτάζουν το άνοιγμα της νέας HOGAN boutique στην Αθήνα, η οποία μεταφέρεται στον περίφημο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Σταδίου 4, στο CityLink.

Το άνοιγμα της νέας boutique, η οποία μεταφέρθηκε από το Κολωνάκι σε νέο και ανανεωμένο χώρο, φέρνει την επιτηδευμένη αισθητική και το καινοτόμο lifestyle του brand σε νέο επίπεδο, και αποτελεί ένα ακόμα βήμα στη διεθνή επέκταση της HOGAN.

Σε έναν ανανεωμένο χώρο, η ολοκαίνουργια boutique απλώνεται σε δυο ορόφους που συνδέονται με μια μεγάλη καμπυλωτή σκάλα, καλωσορίζοντας τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές HOGAN.  Κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού αποτελεί ηερμηνεία της «κίνησης».  Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει κλασσικές γραμμές με καινοτόμα υλικά εξαιρετικής ποιότητας, απηχώντας το ξεχωριστό και σύγχρονο lifestyle που πρεσβεύει το brand. Σημείο αναφοράς του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού : οι  έντονοι διακοσμητικοί κύβοι , οι οποίοι ορίζουν τον χώρο, και ράφια με ιδιαίτερη μορφολογία σε τόνους ορείχαλκου. Μια ολιστική εμπειρία άνεσης, όπου η ευελιξία αποτελεί το κλειδί :  ένα πολυτελές αστικό περιβάλλον οπού κάθε στοιχείο συνθέτειτην πεμπτουσία της φυσικής ενσυναίσθησης του brand.

Από την ίδρυση του brandτο 1986, μέλος του TOD’S GROUP SPA, η HOGAN βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή της casual πολυτέλειας, προασπίζοντας ένα Urban look το οποίο είναι minimal, αιχμηρό και εκλεπτυσμένο, ενώ παράλληλα χαλαρό, όπου η αριστοτεχνία και το στυλ είναι αρμονικά δεμένα.  Κατασκευασμένα με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, κάθε σχέδιο HOGANθα αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας με απαράμιλλη γοητεία και στο μέλλον.

HOGAN BOUTIQUE :  Σταδίου 4 – Αθήνα 105 64

leave a reply

Your Review