Ο Tom Cruise διαψεύδει την πιο περίεργη φήμη που έχει διαδοθεί για εκείνον στο Hollywood

Για κάθε mega star του Hollywood είναι δύσκολο να διαχωρίσεις ποιος είναι ο μύθος και ποια η πραγματικότητα γύρω από το όνομά του. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Tom Cruise. Όταν θέλει να προωθήσει τη δουλειά του, επιλέγει να μιλάει για το πώς γυρίζονται οι κασκαντερικές σκηνές και το πάθος του για την υποκριτική. Τίποτα από αυτά ωστόσο δεν εμπόδισε το να αρχίσουν να κυκλοφορούν φήμες και για τον ίδιο που μιλάνε για τελειοθηρία και επιθετική συμπεριφορά.

Ένας από τους πιο περίεργους μύθους που άρχισαν να κυκλοφορούν για τον Tom Cruise τα τελευταία χρόνια ήταν ότι απαγόρευε στους συνεργάτες του να έχουν οπτική επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η εκδοχή των Times ωστόσο, καταρρίπτει αυτή τη φήμη υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ‘Μission Impossible’ ο ηθοποιός συνομιλούσε κανονικά με τους Christopher McQuarrie και Simon Pegg.

Στο άρθρο, ο McQuarrie ζητά από τον Tom Cruise να μοιραστεί την πιο περίεργη ιστορία που έχει ακούσει για τον εαυτό του στο Hollywood με τον ηθοποιό να απαντάει ότι είναι φήμη που τον θέλει να μην επιτρέπει στους ανθρώπους να τον κοιτάξουν στα μάτια.

O Pegg συμπλήρωσε “Θα μπορούσα να καταρρίψω όλες τις περίεργες φήμες που τον περιβάλλουν. Από τη μία είναι ο Tom Cruise -ένας αινιγματικός σταρ του σινεμά για τον οποίο όλοι θέλουν να ξέρουν. Από την άλλη είναι απλώς ένας άνθρωπος. Μου αρέσει να είμαι κανονικός μαζί του”.

Στη συνέχεια ανακάλεσε το διάσημο ξέσπασμα του Tom Cruise στο σετ του ‘Daed Reckoning’ το 2020, όπου επέπληξε τα μέλη του συνεργείου επειδή παραβίαζαν τα πρωτόκολλα για τον Covid. Ενώ το γεμάτο βωμολοχίες βίντεο που διέρρευσε έδειξε μία πλευρά του Tom Cruise που το κοινό σπάνια βλέπει, με την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την τήρηση των κανόνων προστασίας για τον Covid διατηρούσε ταυτόχρονα και την ίδια την παραγωγή ασφαλή σε μία περίοδο που η βιομηχανία του θεάματος περνούσε δύσκολα. “Η δουλειά του κινδύνευε λόγω της πανδημίας. Για τον ίδιο υπήρχε ο κίνδυνος αυτός ο ιός να εξαφανίσει εντελώς τον κινηματογράφο”, εξήγησε ο Pegg.