Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν την Χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks&Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα. Η νέα αποκλειστική εορταστική συλλογή M&S Food είναι εδώ γεμάτη με πρωτότυπες προτάσεις για ξεχωριστά δώρα, αλλά και με γλυκίσματα που θα γίνουν τα αγαπημένα των γιορτών.

Σοκολατένιες και γλυκιές λιχουδιές, πρωτότυπες φωτιζόμενες και διαδραστικές συσκευασίες, μπισκότα, χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γιορτινά ποτά κυριαρχούν στην festive σειρά, με τους ειδικούς της M&S να έχουν επιλέξει τους καλύτερους παραγωγούς για τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους διασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη ποιότητα των συστατικών, τις πιο εκπληκτικές συσκευασίες και τα εορταστικά σχέδια.

Οι διαχρονικές, πλέον, πουτίγκες, μπισκότα και γλυκίσματα επιστρέφουν και φέτος σε ανανεωμένα M&S light-up gifts, προσθέτοντας επιπλέον αρωματικές και γευστικές νότες στα φετινά Χριστούγεννα.

Οι λαχταριστές απολαύσεις, όπως τα κλασικά Belgian Style Biscuits, τα βουτυρένια Mince Pies και τα Gingerbread Stockings, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα. Επιπλέον, τα σοκολατένια χριστουγεννιάτικα ημερολόγια σε ποικιλία σχεδίων με τους εμβληματικούς χαρακτήρες των Spencer Bear και του Colin the Caterpillar, παραμένουν τα καλύτερα συνοδευτικά για  τα δώρα των μικρών φίλων καιγίνονται ένα γλυκό countdown για την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή.

Για αυτούς που αναζητούν το κατάλληλο ποτό για τις γιορτές, τα Marks and Spencer παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία από λικέρ, gin, sparkling wines και γιορτινών κοκτέηλ, που θα συμπληρώσουν τα γιορτινά τραπέζια και καλέσματα με τα αγαπημένα πρόσωπα.

Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food στα καταστήματα Marks & Spencer, καθώς και online στο marksandspencer.gr.