Τα πολυκαταστήματα attica παρουσιάζουν το νέο τους πρόσωπο μέσα από την καινούργια τους καμπάνια «You at your best» με επίκεντρο εσάς

Τα attica, τα πιο σύγχρονα και πρωτοπόρα πολυκαταστήματα της Ελλάδας, ανακοινώνουν το λανσάρισμα της νέας τους καμπάνιας με τίτλο «You at your best». Η δημιουργική ιδέα πίσω από τη νέα καμπάνια εστιάζει σε μια επιθυμία που μοιραζόμαστε όλοι μας: να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μετά από μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανανέωσης στους χώρους, στα brands μόδας και ομορφιάς, στις συλλογές και στις υπηρεσίες των πολυκαταστημάτων attica, η νέα καμπάνια αποτελεί την απόδειξη της δέσμευσής τους να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στο αγοραστικό κοινό.

Η φράση «You at your best» αποτελεί τον πυρήνα της νέας καμπάνιας, διατυπώνοντας τη φιλοδοξία των attica να εμπνεύσουν τους πελάτες τους καινα τους ενθαρρύνουν να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Από τον χώρο εργασίας μέχρι το γυμναστήριο, από μια απλή βόλτα μέχρι μια πιο επίσημη εκδήλωση, τα attica δεσμεύονται να μας προσφέρουν τα απαραίτητα για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανάδειξη του προσωπικού μας στιλ.

Στην καμπάνια, όλοι οι τίτλοι ξεκινούν με τα δύο πρώτα γράμματα του brand, τα οποία ταυτόχρονα σχηματίζουν την αγγλική πρόθεση «at». Μια πρόθεση που λειτουργεί σαν δημιουργικό όχημα για να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε περίπτωση: at work, at home, at play, at the party.

Η εικαστική αισθητική της καμπάνιας είναι λιτή με σύγχρονο τρόπο, με έντονη τυπογραφία που αλληλεπιδρά με τον κόσμο της μόδας.

Η Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Διευθύντρια Μarketing & E-commerce των πολυκαταστημάτων attica, δήλωσε σχετικά: «Στα attica, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για υψηλές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, ανανεώνουμε την εικόνα μας εστιάζοντας στις επιθυμίες τους. Όλοι επιθυμούμε να ανακαλύπτουμε καθημερινά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, και εμείς στα attica αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εμπνέουμε, ανανεώνοντας συνολικά τους χώρους στα πολυκαταστήματά μας, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό μας με ακόμα περισσότερες σύγχρονες επιλογές στα brands μόδας και ομορφιάς, προσφέροντας συλλογές για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε στιλ».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.atticadps.gr
FB: www.facebook.com/atticadps | IG: www.instagram.com/atticaofficial