Θωμάς Τσαβδαρίδης: Ο επιχειρηματίας πίσω από το brand αρωμάτων Monreale

Με 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και των καλλυντικών, η εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του Θωμά Τσαβδαρίδη τον οδήγησαν στην ίδρυση του brand Monreale, ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος στον κλάδο των γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων.

Το Monreale γεννήθηκε για να αποκαλύψει τον κόσμο των αρωμάτων, δημιουργώντας μοναδικά αρώματα με την έμπνευση και την υπογραφή των καλύτερων αρωματοποιών του κόσμου. Ο συνδυασμός των κατάλληλων συστατικών συνθέτει τον μοναδικά ελκυστικό χαρακτήρα κάθε μεμονωμένου αρώματος που φέρει το όνομα Monreale.

Θωμάς Τσαβδαρίδης

Το Monreale είναι ένα διεθνές brand εμπνευσμένo από τη δύναμη κάθε στιγμής,  που σέβεται τη βασική αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης. Χαρακτηριστικά ο ιδρυτής του Θωμάς Τσαβδαρίδης, αναφέρει: «Εμπνεύστηκα από τον καθεδρικό ναό του Monreale, ο οποίος κατασκευάστηκε μεταξύ 1172 και 1267 στο Παλέρμο της Σικελίας. Συνάντησα την ομορφιά του καθεδρικού ναού του Μονρεάλε και εκτίμησα τη μακρά ιστορία του. Όντας Ελληνορθόδοξος, συγκινήθηκα από την εντυπωσιακή συνύπαρξη της βυζαντινής τέχνης και της νορμανδικής, γοτθικής, αναγεννησιακής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής του Καθεδρικού Ναού, γι’ αυτό αποφάσισα να δώσω το όνομά του στο brand αρωμάτων».

Το όραμά που εκφράζει ο ίδιος μέσα από το επιχειρηματικό αυτό εγχείρημα είναι η δημιουργία μας μοναδικής ατμόσφαιρας με τις πλούσιες μυρωδιές του θυμιάματος, που επιτρέπουν στο κοινό να ανακαλύπτει την ευτυχία στα πιο μικρά πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρώματα Monreale διατίθενται στην Ελλάδα μέσω του flagship store στο Κολωνάκι και του eshop αλλά και στο εξωτερικό σε επιλεγμένα σημεία.

Το Monreale είναι ένα διεθνές brand εμπνευσμένo από τη δύναμη της στιγμής που σέβεται τη βασική αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης. Αποτελεί ένα premium brand αρωμάτων που χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας συστατικά και συνδέει το όνομά του με την αρρενωπή κομψότητα για τους άνδρες και την ιδέα της θηλυκότητας για τις γυναίκες ενισχύοντας το προσωπικό στυλ και την αυτοέκφραση.

Ο ιδρυτής του, Θωμάς Τσαβδαρίδης, εμπνεύστηκε από τον καθεδρικό ναό του Monreale, ο οποίος κατασκευάστηκε μεταξύ 1172 και 1267 στο Παλέρμο της Σικελίας. Συνάντησε την ομορφιά του καθεδρικού ναού, ανακάλυψε τη μακρά ιστορία τουκι οδηγήθηκε στη «γέννηση»του κόσμου αρωμάτων Monreale. Ο σχεδιασμός κάθε αρώματοςMonreale μπορεί να συγκριθεί με τη δημιουργία ενός έργου τέχνης: το brandσυνδυάζει όλα τα σωστά συστατικά προκειμένου να δημιουργηθεί ο μοναδικά ελκυστικός χαρακτήρας κάθε αρώματος προσδίδοντας πάθος και μοναδικότητα σε όποιον το επιλέγει.

www.monrealeparfums.com