Θρίλερ στο Your Face Sounds Familiar

Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar, του ΑΝΤ1; Ποιοι παίκτες υπήρχαν υποψίες ότι μπορεί να είχαν προσβληθεί από κορονοϊό;

Το γύρισμα της περασμένης Τετάρτης, 11 Μαρτίου, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ οι συντελεστές του σόου του ΑNT1, Your Face Sounds FamiliarΉταν γύρω στις 10 το βράδυ και αφού οι περισσότεροι είχαν ήδη λάβει στα κινητά τους το μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όταν άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αμέσως, η σκέψη όλων πήγε σε δύο παίκτες του Your Face Sounds Familiar, τον Ηλία Μπόγδανο και την Τάνια Μπρεάζου. Οι δυο τους είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα με τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, σε εκδρομή στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την Καθαρά Δευτέρα.

https://www.instagram.com/p/B9PMji3FfaJ/

 

Τάνια Μπρεάζου

Σε εκδρομή επίσης, και συγκεκριμένα στην Αγόριανη, δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα ότι μάλλον κόλλησε τον κορονοϊό, από φίλο που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό. Ο τηλεοπτικός σταθμός και η παραγωγή του σόου κινητοποιήθηκαν χωρίς καθυστέρηση και διέκοψαν το γύρισμα (που συνήθως διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες), ενημερώνοντας τους συντελεστές για την πιθανότητα να υπάρχουν φορείς του ιού στην εκπομπή, εξαιτίας της οποίας αποφάσισαν να ολοκληρώσουν άμεσα το γύρισμα. Ζήτησαν, μάλιστα, από όλους να μπουν σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο παικτών. 

Ηλίας Μπογδάνος

Η Μαρία Μπεκατώρου αποσύρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι της και περιμένει ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις της παραγωγής. Όσο για τους δυο παίκτες που θεωρήθηκαν ύποπτα κρούσματα, εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί. Θα επανεξεταστούν όμως σύντομα. Κανείς από τους δύο δεν έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα, γι’ αυτό άλλωστε δεν θεώρησαν μετά την εκδρομή ότι θα έπρεπε να εξεταστούν.

Βάζοντας βέβαια κάτω τις ημερομηνίες, όπως τουλάχιστον καταγράφονται στις αναρτήσεις της Χριστίνας στο Instagram, η εκδρομή στον Παρνασσό έγινε λίγες μέρες μετά την Καθαρά Δευτέρα. Ήταν false alarm ή απλώς θεωρήθηκε προτιμότερο να ληφθούν τα πιο αυστηρά μέτρα ώστε να είναι όλοι σίγουροι;

https://www.instagram.com/p/B9cMsU4FChV/

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την Κυριακή θα προβληθεί νέο επεισόδιο, το οποίο είχε γυριστεί πριν από τα γεγονότα, τη μία μέρα μάλιστα με ζωντανό κοινό και την επόμενη χωρίς. 

 

Δες ποιο σόου άλλου καναλιού επηρεάστηκε επίσης

 

leave a reply

Your Review