Τι συμβαίνει με την Ellen DeGeneres; Πληθαίνουν οι καταγγελίες υπαλλήλων της για απάνθρωπη συμπεριφορά

Ευσταθούν, όμως, οι φήμες για ματαίωση της τηλεοπτικής της εκπομπής

Εδώ και καιρό έχει γίνει σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά με την δημοφιλή παρουσιάστρια Ellen DeGeneres… Όσο ανθρώπινη, γλυκιά και συμπονετική εμφανίζεται στην εκπομπή της, τόσο πληθαίνουν οι καταγγελίες ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί της και κάνουν λόγο για αισχρή έως απάνθρωπη συμπεριφορά.

Και πλέον δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί της στην τηλεόραση και φεύγουν τρέχοντας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η τηλεοπτική παραγωγός σάλταρε τελείως (!) κατά τη διάρκεια της πανδημίας και οι απαιτήσεις της ήταν απολύτως εξωφρενικές. Είναι και ο πρώην σωματοφύλακας της που κάνει λόγο για έπαυλη – φυλακή και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ είχε να συνεργαστεί με ένα “εντελώς απάνθρωπο άτομο”.

Κι από την άλλη έρχεται και δημοσίευμα της Sun που αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό η κορυφαία εκπομπή της “πιο διάσημης παρουσιάστριας του κόσμου” να κοπεί, εξαιτίας των πολλών πλέον καταγγελιών για αντι-επαγγελματική συμπεριφορά. Και ναι, η τηλεθέαση της εκπομπής της, μιας εκπομπής 17 ετών είναι πλέον χαμηλή (κάτι που οφείλεται και στις φήμες για την κάκιστη συμπεριφορά της με τον κόσμο να της γυρίζει την πλάτη), όμως, για την ώρα, η τηλεπερσόνα δεν φαίνεται έτοιμη να τα παρατήσει…

Όπως έγινε γνωστό, από έγκυρη πηγή, πιθανότητα διακοπής της εκπομπής “δεν παίζει”. Εκείνο, όμως, που προβληματίζει την τηλεοπτική παραγωγό είναι ότι τα χτυπήματα με δημοσιεύματα εναντίον της εξακολοθούν.

“Στην αρχή, η Ellen πίστευε ότι όλα αυτά ήταν κακόβουλες φήμες από ανθρώπους που ίσως είχαν πικραθεί μαζί της ή απλών haters. Τώρα, όμως, της είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κάτι πολύ πιο σοβαρό”, αποκάλυψε η ίδια πηγή.

 

leave a reply

Your Review