Τι θα δούμε στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Σταμάτης Φασουλής μιλάει για τη μεγάλη πορεία του στο Θέατρο, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πώς ανακάλυψε τον Απόστολο Γκλέτσο. Ακόμη, εξηγεί γιατί είπε ναι στο J2US. Ο σεξολόγος και ψυχίατρος Θάνος Ασκητής αναλύει γιατί οι Έλληνες σταμάτησαν να κάνουν σεξ κατά την περίοδο της καραντίνας. Συζητάμε με τη life coach Μάρεα Λαουτάρη και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ πώς μπορείς να αποφύγεις τις μικρές κακές συνήθειες που καταστρέφουν μια σχέση. Ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα του dot. για να φτιάξει ζουμερά μπουτάκια κοτόπουλο με lime και βασιλικό. Η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για να αποκτήσεις την τέλεια καλοκαιρινή επιδερμίδα.

Την Κυριακή 17 Μαΐου, ο Δημήτρης Σταρόβας περιγράφει την καθημερινότητά του στο σπίτι τους τελευταίους μήνες και μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη του. Ακόμη, αποκαλύπτει την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον τζόγο. Η Μαρία Αναστασοπούλου περιγράφει την δική της εμπειρία στην καραντίνα και μιλάει για την δημοσιογραφία εν μέσω καραντίνας. Η Μαρία Ιωαννίδου κάνει flash back στην καριέρα της και διηγείται άγνωστες
ιστορίες από τα παρασκήνια των ελληνικών ταινιών. Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει το πιο νόστιμο κέικ χωρίς καθόλου ζάχαρη.Ακόμη, γνωρίζουμε την πρωταθλήτρια ιππασίας Μόνικα Μαρτίνη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:00, στον ΣΚΑΪ.
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!