Η κόρη της Gwyneth Paltrow είναι ακόμα πιο όμορφη από τη μαμά της

Λίγο πριν περάσει στη στρατόσφαιρα των 50, η Gwyneth Paltrow αποδεικνύει ότι είναι από τις γυναίκες που όχι μόνο τα έχουν καλά με τον χρόνο, αλλά εξακολουθούν και να ομορφαίνουν. Η αληθινή αποκάλυψη όμως είναι η 16χρονη κόρη της Apple, που αποδεικνύει με τη σειρά της ότι το όνομά της τής πάει γάντι, αν το σετάρουμε με το δικό μας γνωμικό “το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”. Με αφορμή τα χτεσινά γενέθλιά της, η μαμά Gwyneth ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τρεις σπάνιες φωτογραφίες της Apple, περήφανη για την κορούλα που μεγαλώνει τόσο υπέροχα.

“Δεν το πιστεύω ότι γράφω κιόλας αυτές τις λέξεις, αλλά χαρούμενα γλυκά 16, αγαπημένο μου κορίτσι. Είσαι το φως της καρδιάς μου, μια αληθινή χαρά. Είσαι ιδιαιτέρως ευφυής και έχεις την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Περνάω υπέροχα όντας μαμά σου”, ξεκινάει το γράμμα αγάπης προς την κόρη της, και αφού την αποθεώνει με τις επόμενες φράσεις της, καταλήγει: “Λυπάμαι που περνάς αυτά τα γενέθλια κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά όπως κάνεις πάντα, βλέπεις την καλύτερη πλευρά σε όλα τα πράγματα”.

https://www.instagram.com/p/CALoLIIjAoh/

Η κουκλάρα Apple είναι η μεγαλύτερη κόρη της Gwyneth από τον πρώτο της γάμο με τον frontman των Coldplay, Chris Martin. Ο αδερφός της, Moses, είναι 14 χρονών.

leave a reply

Your Review