Το αγαπημένο brunch της Αθήνας ξεκινάει και πάλι στο NEW Hotel

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και για κάθε Σαββατοκύριακο, το πιο ξεχωριστό brunch της πόλης επιστρέφει στο εστιατόριο του NEW Hotel.

Όλες οι γεύσεις που έκαναν το brunch του NEW Hotel την αγαπημένη συνήθεια τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών της πόλης επιστρέφουν ξανά στα Σαββατοκύριακα μας. Και μάλιστα εμπλουτίζονται, καθώς το φετινό μενού του brunch περιλαμβάνει και νέες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές ιδέες.

Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το μενού, το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις όπως τα pancakes, τα croques και τις φρεσκοψημένες σφολιάτες, αλλά και για τις νέες προτάσεις όπως το ρυζόγαλο με σπόρους chia και το “smashed burger” με American Angus. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό μενού ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα πιάτα με τα αυγά. Όλα βιολογικά, με επιλογές που εκτείνονται από τα all-time-classic eggs Benedict και eggs Florentine μέχρι τον παραδοσιακό καγιανά. Επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και sandwiches, αλλά και τα περίφημα “brunch specials” σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο ξεχωριστό περιβάλλον του NEW Hotel.

Μπάμπης Κουντούρης executive chef NEW Hotel

Αγαπημένο των design addicts της πόλης – και όχι μόνο – το NEW Hotel είναι συνώνυμο της πρωτοποριακής αισθητικής, καθώς όλους τους χώρους του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί οι αδερφοί Campana, το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο από την Βραζιλία. Αν στο καινοτόμο design προσθέσει κανείς και την μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου στην είσοδο της Πλάκας, έχει τον ιδανικό προορισμό για Σαββατοκύριακα απόδρασης στο κέντρο της πόλης.

Ωράριο Λειτουργίας:Σάββατο & Κυριακή, 12.00 – 17.00 Τηλέφωνο Κρατήσεων: +30 210 3273170

Διεύθυνση:NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)