Βραδιά Όπερας για τα ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠστο κατάμεστο θέατρο Παλλάς

Οι διεθνείς Έλληνες σολίστ, που έχουν διαγράψει λαμπρή καριέραστην Ελλάδα και το εξωτερικό, ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, για καλό σκοπό, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό Opera Gala, το βράδυ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου 2022.

Οι λυρικές σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία-Ηλιάνα Κατσούρα και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος ερμήνευσαν τις πιο αγαπημένες άριες των σπουδαίων συνθετών Όπερας, Verdi, Bellini, Donizetti, Bizet, Rimsky-Korsakov, Delibes, Offenbach, σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Κωνσταντίνου Ρήγου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΑΡΙΑ-ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το μουσικό ταξίδι που παρουσιάστηκε στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς διηύθυνε η μαέστρος Νίνα Πατρικίδου, με τη συμβολή της Ορχήστρας Νέα Πορεία.

Τη λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική, περίσσια αγάπη, αλληλεγγύη και συγκίνηση, τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, την υγεία και τη δημοσιογραφία.

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ
ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΡΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ
ΧΡΥΣΙΑΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ
ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΑΝΤΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ, ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ, ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Κ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ MANOLO
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ, ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΚΟΒΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΝΟΥ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΑΡΕΙΑ ΣΠΥΡΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΗ
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Λίγα λόγια για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα.
Ιδρύθηκε το 1937. Έχει 6 Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο.
Μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 200 άτομα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης, σε περισσότερα από 100.000 βρέφη , παιδιά και ενήλικες  με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους.
Η ΕΛΕΠΑΠ για  την προβολή και προώθηση του έργου της, διοργανώνει εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους πιστούς και αφοσιωμένους φίλους της, αλλά και για τους νέους υποστηρικτές της.
Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ αξιοποιούνται σε θεραπείες αποκατάστασης για τα Γενναία Παιδιά της. Καθημερινά, σε όλη την Ελλάδα, περνούν το κατώφλι της ΕΛΕΠΑΠ, περισσότερα από 1.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία.

 

leave a reply

Your Review