Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection υποστηρίζει τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.

Φέτος, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection ανακοινώνει με υπερηφάνειατη συνεργασία του με τον Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι.),με σκοπό την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο και τωνμελών των οικογενειών τους. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών του Athens Capital Hotel-MGallery Collectionστο πλαίσιο του Pink October, του Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του Athens Capital Hotel-MGallery Collection έχουν τηδυνατότητα να συμβάλλουν στο έργο του Κ.Ε.Φ.Ι. με μια απλή κίνηση: προσθέτοντας 2€ σε κάθε παραγγελία τους, είτε πρόκειται για φαγητό είτε για ποτό. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί κίνητρο να ενισχύσουμε τα προγράμματα του Κ.Ε.Φ.Ι. και να βοηθήσουμε ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε αυτήν την δύσκολη πορεία.

ΔΡ. ΑΘΗΝΑ ΒΟΥΡΤΣΗ, ΔΡ. ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ
KATE MILLER, ΕΛΛΗ ΤΣΙΤΣΙΠΑ, ΣΤΕΛΛΑ ΧΟΝΔΡΟΥ (ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION), ΔΡ. ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ

Για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, η pastry chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection Νάντια Μακρυγιάννη, έχει δημιουργήσει μια σειρά από ξεχωριστά γλυκίσματα σε ροζ χρώμα, όπως το ρόφημα Pink Ruby Chocolate, τα Pink Macarons και το Pink Lady Dessert. Όλα τα έσοδα από αυτές τις παραγγελίες θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Κ.Ε.Φ.Ι., ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου.

Στο πλαίσιο του Pink October, η διαπρεπής ογκολόγος Δρ. Ελένη Γαλάνη, Διευθύντρια της Β’ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Women for Oncology Hellas, πραγματοποίησε μια σημαντική επίσκεψη στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

ΕΛΕΝΑ ΔΕΔΟΥΣΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ (ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION), ΣΤΕΛΛΑ ΧΟΝΔΡΟΥ (ATHENS CAPITALHOTEL-MGALLERY COLLECTION),ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ
ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, ΛΙΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ(KOORELOO), ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ

Στην εκδήλωση, που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η Δρ. Γαλάνη μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία της στον τομέα της ογκολογίας. Συνομίλησε με δημοσιογράφους και φίλες του ξενοδοχείου και ενημέρωσε το κοινό για τη σοβαρότητα του θέματος, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μίλησε και η Δρ. Αθηνά Βούρτση, Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού, Ιδρυτική Πρόεδρος και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΝΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

Οι δύο ειδικοί συζήτησαν σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τη σημασία της απεικόνισης μαστού στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της νόσου.

Τέλος, όλες οι καλεσμένες αποχώρησαν από την εκδήλωση λαμβάνοντας ως δώρο μια μοναδική χειροποίητη τσάντα Kooreloo που ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

AthensCapitalHotelMGalleryCollection | Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2 | Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 106 71 | WEB:www.athenscapitalhotel-mgallery.com|