Το Fashion City Outlet αποκτά 3 ακόμα νέα καταστήματα

Το μοναδικό εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Θεσσαλία αποκτά 3 νέες επώνυμες αλυσίδες, Μουστάκας, Sinsay & Public+home

Όλο και περισσότερα γνωστά brands εμπιστεύονται το Fashion City Outlet στη Λάρισα, ανοίγοντας νέα καταστήματα και διευρύνοντας την παρουσία τους. Το μοναδικό εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία, που εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και φιλοξενεί τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμέςόλο τον χρόνο, εμπλουτίζεται με 3 νέα γνωστά καταστήματα.

Παιχνιδάδικα «Μουστάκας» :  Ο πιο αγαπημένος προορισμός των παιδιών, τα Παιχνιδάδικα «Μουστάκας», έρχονται στο Fashion City Outlet στη Λάρισα, και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ευχαρίστησης και διασκέδασης σε κάθε τους επίσκεψη. Με αδιαμφισβήτητη αξία την ποιότητα σε προϊόντα και εξυπηρέτηση, τα παιδιά μπαίνουν σε ένα κόσμο όνειρο, αφού μπορούν να βρουν επώνυμα, κλασσικά και αποκλειστικά παιχνίδια, καθώς και εποχιακά είδη, βιβλία, ηλεκτρονικά και είδη bebe.

Το κατάστημα στο Fashion City Outlet, που αποτελεί το πρώτο κατάστημα της Ηπειρωτικής Ελλάδας (εκτός Αθήνας & Θεσσαλονίκης), πρόκειται να αναπτυχθεί σε επιφάνεια μεγαλύτερη των 2.000 τ.μ. και η πλήρης λειτουργία του προσδιορίζεται για τον Νοέμβριο 2023.

Sinsay: Η Sinsay, το αγαπημένο brand που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των καταναλωτών, προσφέροντας great fashion σε great  prices, έρχεται στη Λάρισα, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν τα αγαπημένα τους fashion items, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε ασυναγώνιστες τιμές. Η ποικιλία των συλλογών της επιτρέπει τη δημιουργία μοντέρνων συνόλων, κατάλληλα για κάθε περίσταση και λειτουργεί ως καθημερινή πηγή έμπνευσης για εφήβους και νεαρές γυναίκες, καθώς και για άνδρες που προτιμούν ένα casual urban style.  Η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα στο πλάνο ανάπτυξης της LPP στην Ελλάδα. Η παρουσία στο Fashion City Outlet, λόγω του σημείου και της εύκολης πρόσβασης του, δίνει τη δυνατότητα τόσο στους κατοίκους της Λάρισας αλλά και σε όλους τους καταναλωτές της Θεσσαλίας να γνωρίσουν το brand της Sinsay. Το κατάστημα με έκταση 846τμ αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως τον Νοέμβριο 2023.

Public + home: Το κατάστημα της Media Markt το οποίο λειτουργούσε ήδη στο Εμπορικό Κέντρο, ανακαινίστηκε πλήρως για να φιλοξενήσει το νέο concept store, «Public +home», σε μία έκταση 2,500 τ.μ.

Το κατάστημα συνδυάζει την υψηλή εξειδίκευση της Μedia Markt στις οικιακές συσκευές & την μοναδική εμπειρία Public!  Οι εξειδικευμένοι «home experts» των «Public + home», ξεναγούν τους επισκέπτες σε χιλιάδες επιλογές για το Σπίτι, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με βάση τον προϋπολογισμό του πελάτη με καθημερινές Προσφορές και Ευελιξία πληρωμών.

Είτε πρόκειται για μία ωραία βόλτα με την οικογένεια, είτε για να δεις την αγαπημένη σου ταινία, είτε για να ανακαλύψεις όλες τις νέες συλλογές, το FashionCityOutlet αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε ώρα της ημέρας!

www.fashioncity-outlet.gr