Το φθινοπωρο έρχεται & ένα ολοκαίνουριο Buba Night Market είναι γεγονός

Μετα την επιτυχία της πρωτης συνάντησης την περασμένη άνοιξη, η fall εκδοχή του event που αγαπησαμε είναι εδώ, την Κυριακή 15 Οκτωβριου, απο τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο.

Οι Street Outdoors Soundsystem έρχονται στα decks του χαρακτηριστικού νεοκλασικού κτιρίου του Buba για ένα απολαυστικό DJ set! Το Buba Night Market στοχεύει κάθε φορά σε μια μοναδική ατμόσφαιρα διασκέδασης και μια διαφορετική “soulful” εμπειρία όπου όλοι είναι και νιώθουν ευπρόσδεκτοι, ένα περιβάλλον όπου άνθρωποι με διαφορετικά backgrounds βρίσκουν κοινό έδαφος. Ένα πολυεπίπεδο soirée με αναφορές στη street food κουλτούρα, τη μόδα, την τέχνη, τον πνευματισμό και, φυσικα, τη μουσική ενώνει το community της Κηφισιάς και των βορείων προαστίων σε ένα event διαφορετικό από τα συνηθισμένα, σε μια γιορτή γεμάτη έμπνευση και απώτερο σκοπό μια συνολική αναζωογόνηση.

Τα Street Outdoors Soundsystem αποτελούν πολιτιστικά-μουσικά γεγονότα eclectic αισθητικής, αντίστοιχά με projects άλλων ευρωπαϊκών μητροπόλεων, με στόχο μια κοινή αναφορά μεταξύ των κατοίκων τους & τη δημιουργία ενός σύγχρονου, cultural ευρωπαϊκού βιώματος. Το επιτυχημένα party, με founders τους Jiles & Jose, σε Έλλαδα & Ευρώπη έχουν συγκεντρώσει την τελευταία δεκαετία χιλιάδες πιστούς της House & Disco μουσικής!

Για ένα απόγευμα η κουζίνα του Buba μετατρέπεται σε καντίνα με πάγκους όπως αυτές που συναντάμε στα παζάρια της Νοτιοανατολικής Ασίας. Δοκιμασε μια σαλάτα με κρύα διαφανα noodles, λαχανικά και χοιρινό ή πιες ένα δροσιστικό Buba Bloody Mary και άλλα κλασικά Buba πιάτα και cocktails σε προνομιακές street food τιμές!

Μια ομάδα από influencers, πρόσωπα της μόδας καθώς και άλλα μέλη του τοπικού community διαθέτουν items από τις συλλογές τους απο επώνυμα brands, ρούχα, αξεσουαρ, παπούτσια, κοσμήματα, καθώς και προϊόντα ομορφιάς σε πολύ χαμηλές τιμές! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς.

Παράλληλα, το Buba Night Market φιλοξενεί επιλεγμένα μικρά ελληνικά brands φέρνοντας στο προσκήνιο ταλαντούχους δημιουργούς που ενισχύουν την πιο ανήσυχη και ενδιαφέρουσα πλευρά της πόλης.

Στο Buba Upstairs, το εντυπωσιακό πατάρι με τα δεκαδες ταιλανδεζικα φαναράκια στην οροφή, οι επισκέπτες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να βιώσουν μια μυστηριακή εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων με κάρτες taro, αστρολογία & αστροσοφία.

Το artwork της αφίσας σχεδίασε ο Στάθης Μητροπουλος του Hyper Hypo studio.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Buba Bistrot Exotique ,Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 210 6231151

FB Buba Kifisia

Insta @buba_bistrot_exotique