Το LeleYes στην Τήνο είναι (σοβαρός) λόγος να επισκεφτείτε το νησί των Κυκλάδων

To all day εστιατόριο – cocktail bar που άνοιξε στον Φαλατάδο αναβαθμίζει τη γαστρονομική σκηνή του νησιού και προσελκύει εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες.

Η Τήνος τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί στον νο1 προορισμό των Κυκλάδων για διακοπές επαναπροσδιορίζοντας πλήρως την πάλαι ποτέ εικόνα του νησιού που ήθελε την Κυκλάδα να ήταν κυρίως προορισμός θρησκευτικού τουρισμού. Η συντονισμένη προσπάθεια των επαγγελματιών του νησιού να δημιουργήσουν μια γαστρονομική και bar σκηνή θα ζήλευε και διεθνής μητρόπολη κατάφερε να αναδείξει την Τήνο στο πιο cool μέρος στο Αιγαίο, στο οποίοι οι ταξιδιώτες συρρέουν κάθε καλοκαίρι για να ανακαλύψουν τα πολλά επίπεδα της και τις διαφορετικές εμπειρίες που προσφέρει. Φέτος η σκηνή αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία και δύναται να δώσει πιο έντονες εμπειρίες στους επισκέπτες του με το άνοιγμα του LeleYes στο χωριό Φαλατάδος.

Το all day εστιατόριο – cocktail bar στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο άνω των 400 ετών και προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που συγκεράζει τη μεσογειακή κουζίνα με σύγχρονες διεθνείς μαγειρικές τεχνικές υπό τη συνοδεία ευφάνταστων και γευστικών cocktails. Άρωμα Μεσογείου και ελληνικού καλοκαιριού στο ποτήρι & στο πιάτο, με το μενού να έχει την υπογραφή του ταλαντούχου chef , Ηλίας Καριώτογλου. Για όσους δεν γνωρίζουν το σπουδαίο βιογραφικό του σεφ να πούμε ότι ο Ηλίας Καριώτογλου έχει κάνει σπουδές στο Hotel School του Intercontinental στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είχε την τύχη στα πρώτα του βήματα να δουλέψει δίπλα στον «πρύτανη» της παγκόσμιας μαγειρικής, Michel Roux, που αναδείχθηκε στον απόλυτο μέντορά του. Κοντά του έμαθε όλα τα μυστικά της τέχνης της μαγειρικής και τα μοιράζει πλέον απλόχερα στο LeleYes μέσα από το πάντρεμα υφών, γεύσεων και τοπικών προϊόντων.

Αν ψάχνετε ακόμα έναν λόγο για να επισκεφτείτε το μέρος να προσθέσουμε ότι το χαρακτηριστικό του χωριού Φαλατάδος στο οποίο βρίσκεται το LeleYes είναι ότι δεν το “πιάνει” ο άνεμος, κάτι πολύ σύνηθες για την Τήνο που χαρακτηρίζεται από την άγρια ομορφιά της και τους δυνατούς ανέμους και αυτό από μόνο του κάνει την επίσκεψη σας πολύ πιο ευχάριστη.

Φαγητό, ποτό ή ένας χώρος για να κάνετε όποια εκδήλωση επιθυμείτε -ναι, το στέκι μπορεί να υποστηρίξει και κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις- το LeleYes είναι το place to be το καλοκαίρι αυτό, αλλά και όλα τα επόμενα στην Τήνο.

Info: LeleYes, Φαλατάδος, Τήνος Τηλέφωνο  698 100 0530

www.leleyes.gr

leave a reply

Your Review