Το Lurpak και ο Στέλιος Παρλιάρος γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και συμβάλουν στο έργο του Make A Wish Greece.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο διάσημος pastry chef σε συνεργασία με το αγαπημένο βούτυρο Lurpak δημιούργησαν ένα limited edition Lurpak Love Kit για να στηρίξουν το έργο του Make A Wish Greece.

To limited edition Lurpak Love Kit περιέχειόλατα υλικά και τη συνταγή για τη δημιουργία ενός cake σε σχήμα καρδιάς με γεύση φράουλα,ιδανικό για την ημέρα των ερωτευμένων. Στην παρουσίαση του Lurpak Love Kit  παρευρέθηκαν celebrities & influencers οι οποίοι  είχαν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο, το υπέροχο αυτό cake και να μάθουν χρήσιμα tips ζαχαροπλαστικής.

Το Lurpak Love Kit θα διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα Sweet Alchemy by Stelios Parliaros σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε συσκευασίας, θα διατεθεί στον οργανισμό Make A Wish Greece με σκοπό ναπραγματοποιηθούν περισσότερες παιδικές ευχές.

Για περισσότερες πληροφορίες: Sweet Alchemy by Stelios Parliaros, Ηροδότου 24 Κολωνάκι, 210-7240205, @lurpakgr @steliosparliaros @glykesalchimies_official@makeawish.greece

leave a reply

Your Review