Το πιο iconic παπούτσι που προτιμά διαχρονικά η νέα γενιά γίνεται ελαφρύτερο

Η νέα ανάλαφρη σόλα της Dr. Martens, ήρθε για να αναστατώσει την ήδη υπάρχουσα platforms συλλογή

Τα Dr. Martens εδώ και δεκαετίες είναι το παπούτσι συνώνυμο της επαναστατικότητας και της μοναδικότητας του στιλ για κάθε νέα γενιά. Όσα χρόνια και αν περάσουν, το αυθεντικό σύμβολο του στιλ παραμένει σήμα κατατεθέν του διαχρονικού coolness από τότε που τα πρώτα 1460 8-eye μποτάκια βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής πριν από 6 δεκαετίες, με τις Quad platform σόλες που έχουν σίγουρα αφήσει το δικό τους στίγμα και αναβάθμισαν τις εμβληματικές σιλουέτες σε νέα ύψη.

Η Dr. Martens ταράζει και πάλι τα νερά με τη νέα συλλογή Quad Neoteric που είναι φτιαγμένη για ανθρώπους που θέλουν να αυπροσδιορίζουν το στιλ τους και να εμπνέουν τον περίγυρο τους με αυτό. Οι χαρακτηριστικές σόλες της DOC επανασχεδιάστηκαν για την επόμενη γενιά και τη μεθεπόμενη. Με μία πανύψηλη platform σόλα δύο μερών, η συλλογή Quad Neoteric προτείνει statement μποτάκια για ένα bold στιλ που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. 

Τα μποτάκια Audrick 8-eye και τα Audrick Chelsea  boots, έχουν μία εντυπωσιακή 1,9 ιντσών Quad Neoteric σόλα, με τις εντυπωσιακές τραχιές αυλακώσεις, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και η ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA. Κάθε σχέδιο διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη Soft Wair εσωτερική σόλα, για μεγαλύτερη άνεση. Ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC. 

Τα DM μποτάκια, είναι σε πλήρη ένταση — χωρίς συμβιβασμούς. Κατασκευασμένα με ελαστικό δέρμα Nappa Lux, η συλλογή Quad Neoteric είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, με όλα τα σημάδια του πυρήνα της μάρκας. Με την χαρακτηριστική τους κίτρινη βελονιά, την αυλακωτή σόλα και την καθαρή γραμμή στη σιλουέτα, τα DOC boots αποτελούν ένα διαχρονικό παπούτσι που εξελίχθηκε σε βασικό κομμάτι του street style και ήρθε να δώσει δυναμικό παρόν στις καθημερινές μας εξόδους! 

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400