Το Sunday Roast ξανά στο VEZENÉ από τις 10 Μαρτίου

Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια, το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezene από τις 10 Μαρτίου. Γύρω από το τραπέζι αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλοι θα γεμίσουν χαμόγελα το χώρο, θα ξεκουραστούν, θα χαρούν και θα απολαύσουν το κυριακάτικο φαγητό που θα έχει ετοιμάσει η  ομάδα τουΆρη Βεζενέ. Πιάτα που αγαπήθηκαν και μας έλειψαν, κλασσικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – όλα μπαίνουν στη μέση για να τα δοκιμάσει όλη η παρέα.

Από τις διάσημες πίτες του Sunday Roast, όπως η μανιταρόπιτα και η κρεατόπιτα, έως το κατσικάκι με πατάτες, και από το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι έως το λαχταριστό μάγουλο με το χονδρό μακαρόνι, οι επιλογές είναι πολλές και θα καλύψουν κάθε διάθεση και προτίμηση.

Μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ και κρασιού έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Sunday Roast – όλα έχουν επιλεγεί για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο, από λευκά και αρωματικά ροζέ έως πλούσια ερυθρά που θα υπάρχουν διαθέσιμα σε ποτήρι και σε φιάλη. Τις προτάσεις των cocktailsέχει αναλάβει η ομάδα του Birdman Japanese Pub+Grill.

Πίσω από το σκεπτικό του Sunday Roast βρίσκονται τα οικογενειακά τραπέζια, οι γιορτές, το φαγητό της μαμάς, αλλά και τα ταξίδια και η χαρά του να κατανοούμε και να μοιραζόμαστε τις διαφορετικές κουλτούρες. Όλες αυτές οι εμπειρίεςπου συναντιούνται, δημιουργούν ένα ξεχωριστό συνδυασμό. Γιατί το Sunday Roast συνδέει ανθρώπους και αφηγείται ιστορίες.

Ώρες Sunday Roast: Από1μμέως 6μμ (last call 5:30μμ)

Κρατήσεις: +302107232002,  Email: reservations@vezene.gr

Online: www.vezene.gr