Τρύφωνας Σαμαράς VS Λάκη Γαβαλά: “Πόλεμος” δηλώσεων με σκληρούς χαρακτηρισμούς

Ο κομμωτής έκανε ένα σχόλιο για τον επιχειρηματία και ειδήμονα της μόδας και φυσικά αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση

Μία εξαιρετικά αιχμηρή δήλωση του Τρύφωνα Σαμαρά για τον τρόπο που ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίζεται φέτος στο My Style Rocks ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένας πόλεμος ανάμεσα στον κομμωτή και διαγωνιζόμενο του “Just the 2 of Us” και τον επιχειρηματία και μέλος της κριτικής επιτροπής του reality μόδας.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Σαμαράς σχολίασε τις εμφανίσεις του Γαβαλά, φτάνοντας στο σημείο να κάνει λόγο για τρελή του Σαγιό και προφανώς χωρίς να περιμένει τη δηλητηριώδη απάντηση του Γαβαλά, που, σπανίως απαντά σε τέτοιου είδους κριτική. 

 «Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς φέτος στο My Style Rocks το έχει παραξηλώσει. Έχει κάνει υπερβολικές μεταμορφώσεις. Είναι too much όλο αυτό. Νομίζω δεν του πάει καθόλου. Είναι υπερβολή. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Νομίζω ότι τώρα ο κατάλληλος ρόλος για να πρωταγωνιστήσει είναι “Η τρελή του Σαγιό”», είπε ο hairstylist μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του OPEN. 

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Γαβαλάς έδειξε ότι δεν ήταν καθόλου στις προθέσεις του χαριστεί και να αφήσει να πέσει κάτω μία τόσο σκληρή και άνευ λόγου κριτική.

«Θα ήθελα ο Σαμαράς να μου πει την ιστορία της «τρελής του Σαγιό» αν την γνωρίζει. Είναι πολύ τιμητικό αυτό που είπε. Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο που είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου. Μπορεί την επόμενη φορά, όμως, να μου το πει στα γαλλικά, γιατί αυτό είναι ένα γαλλικό έργο; Να μπορέσω κι εγώ να του πω μπράβο μια φορά για κάποιο λόγο.

Για να πει κάποιος ότι είμαι υπερβολικός θα πρέπει να είναι πολύ γνώστης. Εγώ ανήκω στο σύμπαν και στο τώρα. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετηθώ και να εξυπηρετήσω το σύμπαν, το οποίο με έχει αγκαλιάσει τόσα χρόνια. Δεν μπορεί στα 68 μου να έχω κάνει λάθη και να μην τα ήξερα», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ειλικρινά; Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια…