Βασίλης Καλλίδης: Από το Πρωινό έφυγα, γιατί πνιγόμουν

Ο τηλεοπτικός μάγειρας για πρώτη φορά μίλησε για την αποχώρησή του από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1

Η απόφαση του να μην είναι φέτος στην τηλεοπτική ομάδα της Φαίης Σκορδά και του “Πρωινού” του ΑΝΤ1 είχε προκαλέσει αρκετές συζητήσεις. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σεφ, Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος, όμως, νωρίτερα σήμερα έδωσε τη δική του εξήγηση για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Νοτ”.

«Με την Φαίη έκλεισε ο κύκλος και τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε στην τελευταία εκπομπή, είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά και προσέχω. Είχαμε πει ότι θέλω να φύγω γιατί κουράστηκα. Έχω τρία μαγαζιά, ανοίγω ένα e-shop, γράφω βιβλία και κάνω πολλά πράγματα μαζί. Εμένα ένα project πριν τελειώσει το ‘χω βαρεθεί κι έχω ξεκινήσει άλλο», ξεκίνησε να λέει ο Καλλίδης και συνέχισε με ακόμη περισσότερη ειλικρίνεια: «Ξέρεις γιατί έφυγα από τη Φαίη; Έφυγα γιατί πνίγομαι. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα ταξίδια τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει».

Ο ίδιος εξήγησε ότι φέτος μίλησε με όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς εκτός από έναν.

«Σε όλους είπα ότι δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό, θέλω να κάνω την ταξιδιωτική εκπομπή που ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο. Όλοι μου είπαν ναι αλλά δυστυχώς με ένα κανάλι που σχεδόν έχουμε συμφωνήσει, δεν έχουμε υπογράψει ακόμα. Δεν υπογράψαμε επειδή δεν μπορεί να γίνει το project λόγω κορονοϊού», κατέληξε ο τηλεοπτικός σεφ, αποκαλύπτοντας ότι μόλις τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια θα βρίσκεται και πάλι υπ’ ατμόν, με μία νέα ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή.

 

leave a reply

Your Review