Βάσω Λασκαράκη: “Δε μπορεί ένας γονιός να καταρρέει επειδή καταρρέει ο γάμος του”

Η ηθοποιός μιλά στο Dot. για την περίοδο μετά το διαζύγιο της, τον γάμο της και τα περιστατικά βίας στον θεατρικό χώρο

Στον καναπέ του Dot. βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη σε μια άκρως απολαυστική και ειλικρινή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά τοποθετήθηκε και για τα περιστατικά βίας που έρχονται στο φως τις τελευταίες μέρες από τον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση και τη συμβίωση με τον σύζυγό της. “Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Δεν υπάρχει κανένα σπίτι που δε συμβαίνουν καυγάδες, παρεξηγήσεις. Αυτά υπάρχουν σ’ όλα τα σπίτια. Η βάση του σπιτιού είναι καλή, περνάμε καλά” δήλωσε.

Όσο για τη γνωριμία τους, ανέφερε: “Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη πριν από αρκετά χρόνια, σ’ ένα τραπέζι από κοινούς φίλους… Έκτοτε δεν ξανασυναντηθήκαμε ποτέ και μετά από 15 χρόνια τυχαία πάλι βρεθήκαμε στην Αθήνα”. Όταν τον συνάντησε σκέφτηκε ότι είναι ένας πολύ ζεστός και γλυκός άνθρωπος, ενώ όπως εξομολογήθηκε στη Νάνσυ και τον Θανάση “Έχει κάτι πολύ σκοτεινό και κάτι πολύ γλυκό. Έχει έναν πολύ γοητευτικό χαρακτήρα. Ήταν πολύ παράξενο το δέσιμο και η χημεία”.

“Μετά τον χωρισμό δεν ήμουν έτοιμη να ξαναβγώ ραντεβού. Τα γενέθλια μου στα 39 ήταν ένας βαθύς απολογισμός. Δε μπορεί ένας γονιός να καταρρέει επειδή καταρρέει ο γάμος του” τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ο Λευτέρης της καλλιέργησε το αίσθημα του γάμου και θέλησε να το κάνει όπως η ίδια ήθελε για να περάσει καλά με τον άντρα της και τους δικούς της ανθρώπους.

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για τα περιστατικά βίας στον θεατρικό χώρο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, δηλώνοντας “Αυτές οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αφτιά μου απ’ όταν ήρθα στην Αθήνα. Έχω αποφύγει συνεργασίες εξαιτίας όσων είχα ακούσει. Αρνήθηκα δουλειές για να προστατέψω την ψυχή μου” και όπως υπογράμμισε, όλα αυτό πρέπει να καταλήξει κάπου. Η ίδια έχει μιλήσει στην κόρη της για το ποιος πρέπει να την αγγίζει και φυσικά για την “καμπάνια του εσωρούχου”.