Υρώ Μανέ: “Είναι μιζέρια να θυμάσαι το κακό κλίμα στα Εγκλήματα, ο καιρός τα αμβλύνει όλα”

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για μία περίοδο της ζωής της που θυμάται με αγάπη, αλλά δεν νοσταλγεί πια

Για την καραντίνα που την βρήκε στο Πήλιο, για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, αλλά εντός θεάτρου, για το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς “Εγκλήματα”, αλλά και για τους λόγους που δεν επενδύει σε σχέσεις από το επαγγελματικό της περιβάλλον μίλησε στο DoT η Υρώ Μανέ.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο λίγες και έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της άτακτης Φλώρας στη δημοφιλή σειρά μίλησε για όλα, όχι χωρίς πάθος, αλλά σίγουρα αποστασιοποιημένη από τα πάθη του παρελθόντος.

“Τώρα που το βλέπω, μ’ αρέσει πολύ γιατί σαν να μην είμαι εγώ αυτή που βλέπω. Βλέπεις ένα σίριαλ, δεν ταυτίζεσαι πια. Έχουν περάσει πια πάρα πολλά χρόνια για να ταυτιστείς πια. Και γελάς πολύ πιο χαλαρά. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν κάθεσαι τώρα να πεις ‘δεν την είπα καλά αυτή την ατάκα, ρε παιδί μου!’ Ή ΄δεν το ‘κανα καλά αυτό’. Τότε υπήρχε η αγωνία γιατί χτίζαμε πράγματα για το μέλλον μας όλοι. Φτιάχναμε -να το πω- την καριέρα μας”.

 

“Τώρα καταλαβαίνω γιατί μας είχαν έτοιμους για “κόψιμο”. Η σειρά ήταν μπροστά από την εποχή της. Δεν μπορούσε να το αντιληφθεί εύκολα ο κόσμος. Ακόμη κι αυτοί που έκαναν πρόγραμμα στα κανάλια, το έβλεπαν σαν κάτι περίεργο. Κι από εκεί που ήμασταν 38οι στη σειρά, εντελώς του πεταμάτου, κάποια στιγμή άρχισαν να μιλάνε όλοι για τα Εγκλήματα. Άρχισε να ζωντανεύει όλο αυτό. Τότε δούλευα και πολύ και άργησα να το καταλάβω. Μέχρι που ανέβηκα στο καράβι για τη Χίο και άρχισα να ακούω “Φλώρα, Φλώρα, που άφησες τον χασάπη;”. Και λέω, τι έχει συμβεί;”.

Τι είπε, όμως, η δημοφιλής ηθοποιός για τον αστικό μύθο που ήθελε τους συντελεστές του σούπερ επιτυχημένου σίριαλ να μη μιλιούνται στη δεύτερη σεζόν του;

“Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Όταν η πορεία σου σού έχει χαρίσει μία τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια. Δεν μ’ αφορά πια. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω”.

Τα όσα είπε η ίδια για τα “χαστούκια” που μοιραία επιφυλάσσουν οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων, αλλά και στο γιατί δεν επενδύει πια σε αυτές, μπορείτε να το δείτε, όπως και όλη τη συνέντευξη παραπάνω.

leave a reply

Your Review