2020 rules: Ποια χωρίστρα σου ταιριάζει ανάλογα με το πρόσωπό σου

Τι λες; Το 2020 θα ξεκινήσει με αλλαγές;

 

Το καταλαβαίνουμε! Έχεις συνηθίσει να βλέπεις τον εαυτό σου – και συγκεκριμένα τα μαλλιά σου – με αυτή την χωρίστρα που έχεις από μικρό παιδί. Λογικό και κατανοητό. Όμως τα χρόνια έχουν περάσει, το πρόσωπο σου έχει αλλάξει, όπως και το σχήμα του προσώπου σου. Αυτό σημαίνει ότι η χωρίστρα που έχεις σήμερα μπορεί να μη σε κολακεύει ιδιαίτερα, γιατί σε κάθε σχήμα προσώπου αντιστοιχεί και η ιδανική χωρίστρα.

 

Πες μου το σχήμα του προσώπου σου, να σου πω ποια χωρίστρα σου ταιριάζει:

 

Αν έχεις σχήμα προσώπου καρδιά:

Η χωρίστρα ελαφρώς δίπλα από τη μέση είναι λιγότερο ”δραματική” από την χωρίστρα στη μέση ή τελείως στο πλάι. Προσπάθησε λοιπόν τις επόμενες μέρες να φέρεις την χωρίστρα σου ελαφρώς δεξιά ή αριστερά (όπου σου αρέσει) γιατί με αυτό τον τρόπο θα ισορροπήσεις το έντονο πηγούνι που διαθέτεις.

Αν έχεις τετράγωνο σχήμα προσώπου:

Και για εσένα ισχύει το παραπάνω. Οι έντονες γωνίες στο κάτω μέρος του προσώπου σου και ειδικότερα τα σαγόνια σου θα ισορροπήσουν με το υπόλοιπο πρόσωπο αν επιλέξεις την ελαφρώς πλαϊνή χωρίστρα. Ανάλογα με τα κέφια σου και τις προτιμήσεις σου, διάλεξε αν την θες στα αριστερά ή στα δεξιά.

Αν έχεις στρογγυλό σχήμα προσώπου:

Η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις εσύ που έχεις στρογγυλό πρόσωπο είναι να επιλέξεις την χωρίστρα στη μέση. Ναι, με αυτό τον τρόπο τα μπροστινά μαλλιά θα κρύψουν τα μάγουλα και το πρόσωπο σου θα δείχνει πιο μακρύ και οβάλ.

Αν έχεις μακρύ ή οβάλ σχήμα προσώπου:

Είσαι τυχερή και το ξέρεις. Στα μακριά ή οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν σχεδόν όλες οι χωρίστρες. Αν έπρεπε όμως να σου προτείνουμε μια, θα λέγαμε να δοκιμάσεις την έντονη πλαϊνή χωρίστρα στα αριστερά ή στα δεξιά. Do it!

 

Μη κάθεσαι, ξεκίνα τώρα τις δοκιμές. Χωρίστρα είναι, όχι κούρεμα!