5 πράγματα που δεν ξέρεις για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες μας μιλάει για την επιτυχία της σειράς, τι άλλαξε στη ζωή της και τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

Φωτογραφία Κοσμάς Κουμιανός
  1. Οι ρυθμοί της ζωής μου αυτό τον καιρό είναι αδιανόητοι. Έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω καθόλου προσωπική ζωή, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απολαύσω αυτό που συμβαίνει. Είμαι πολύ τυχερή, δεν το συζητώ, αλλά δεν προλαβαίνω να το χαρώ.
  2. Έχω περάσει κάποιες δυσκολίες, για τις οποίες έχω μιλήσει και μου έχει γυρίσει τούμπα, γιατί έχουν παρεξηγηθεί κάποια πράγματα που έχω πει και με παρουσίασαν σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Δεν ήταν έτσι. Τι μάθημα μου έδωσαν αυτές οι δυσκολίες; Ότι πρέπει να περιμένεις πως μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή σου και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Η ζωή δεν ξέρεις πώς στα φέρνει. Πρέπει να είσαι λίγο έτοιμος.
  3.  Μεγάλωσα σε περιβάλλον με καλλιτεχνικές τάσεις και από μικρή έκανα μπαλέτο. Τελείωσα το Καλλιτεχνικό Σχολείο, που μου έδωσε πολλά ερεθίσματα, και σπούδασα στο Θέατρο Τέχνης. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά ήθελα από πιτσιρίκι να γίνω ηθοποιός. Εκεί που παθιάστηκα ήταν στα 14-15, όταν άρχισα να βλέπω ταινίες στο σινεμά.
  4. Αγαπώ πολύ το καλό φαγητό και μου αρέσει να τρώω έξω. Μου αρέσει να μαγειρεύω και το κάνω πολύ καλά. Η οικογενειακή σπεσιαλιτέ είναι οσομπούκο με ριζότο αλά μιλανέζε. Έχω γκουρμεδιάρικη οικογένεια, είμαστε όλοι μάγειρες. Μπορώ να σου πω ότι είμαι καλύτερη στο να κρίνω ένα φαγητό από το να κρίνω την τέχνη μου.
  5. Ποιος είναι ο ρόλος που ονειρεύομαι; Επειδή ό,τι έχω παίξει μέχρι σήμερα είναι έργo εποχής -τρεις δουλειές είναι στην ουσία, αλλά όλες μεγάλες-, θα ήθελα να παίξω σε έργο που να διαδραματίζεται στο σήμερα. Έτσι, για αλλαγή.