Pre Christmas multi event στο Buba Bistrot Exotique

Ξέρουμε τι θα κάνεις αυτή την Κυριακή. Θα πας στο Pre Christmas multi event στο Buba Bistrot Exotique. Το εξωτικό bar-restaurant της Κηφισιάς κάνει χριστουγεννιάτικο lifting και μεταμορφώνεται σε πόλη των θαυμάτων, στο πλαίσιο του Buba Wonderland | The Community Project. Τι είναι αυτό; Ένα ολοήμερο εορταστικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους, που θα συμβεί σιις 8 Δεκεμβρίου, από τις 12μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ. Τι θα κάνουμε εκεί;

Θα φάμε υπέροχο thai street food από το Buba Bistrot Exotique και το Madame Phu Man Chu και θα πιούμε Buba Signature Cocktails, σε τιμές-έκπληξη.

Θα ψωνίσουμε στο Holiday Market προϊόντα από μικρές τοπικές επιχειρήσεις και αναγνωρισμένα brands. Θα κάνουμε και την καλή μας πράξη, γιατί το 10% όλων των εσόδων θα διατεθεί στο Benakeio Preschool.

Θα κάνουμε beauty make-over στο Festive Styling & Beauty Corner «You’ve Got the Look» με τη βοήθεια fashion και  beauty bloggers/influencers. Στο τέλος, ο Σπύρος Παλούκης θα μας κάνει και επαγγελματική φωτογράφιση για να έχουμε το αποτέλεσμα να το θυμόμαστε.

Θα μάθουμε τα μελλούμενα. Ο επάνω χώρος του Buba Bistrot Exotique μεταμορφώνεται σε Spiritual Space. Επαγγελματίες παραδοσιακών ασιατικών και ευρωπαϊκών μεθόδων προβλέψεων θα μας διαβάσουν το μέλλον, ενώ θα απολαμβάνουμε γλυκά και ζεστά τσάγια από τα Saristi Teas.

Θα περάσουμε ξέγνοιαστες ώρες, γιατί θα έχουμε παρκάρει τα παιδιά μας στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Korner. H εικαστικός Έφη Φουρίκη και η αρχιτέκτονας  Ελεονώρα Παπαπέτρου θα τα απασχολήσουν δημιουργικά, το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Νταγιάκου θα τα ψυχαγωγήσει και το Zuccherino θα τα ταΐσει λιχουδιές.

Θα πάμε σε άπαιχχτο βραδινό party. Ο Pepper FM και η DJ Ρουμπίνη Σταγκουράκη θα μας παίξουν ωραίες μουσικές, ενώ η drag queen Holly Grace θα κάνει ένα σούπερ drag show.

Τα καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος: Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τα πούμε εκεί.

Buba Bistrot Exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, τηλ.: 210-623 1151