Βάζουμε τη στολή του Άη-Βασίλη και τρέχουμε στο Santa Run

Έχει πλάκα, είναι μέσα στον πνεύμα των γιορτών, βάζουμε λίγο τον αθλητισμό στη ζωή μας, κάνουμε και την καλή μας πράξη.

Ο πιο διασκεδαστικός χριστουγεννιάτικος αγώνας, το Santa Run, επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας. Φοράμε τις στολές του Άγιου Βασίλη -μας τις δανείζουν οι διοργανωτές-, πετάμε δυο τρία ho ho ho στον αέρα -προαιρετικά- για να μπούμε στο πετσί του χαρακτήρα -προαιρετικά- και τρέχουμε χαλαρά 3 χιλιόμετρα. Δεν υπάρχει χρονόμετρο, δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Εδώ μετράνε μόνο η συμμετοχή και η καλή πρόθεση.

Πότε: Αυτή την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 9.30 το πρωί.

Πού: Στην είσοδο του City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club , που είναι η αφετηρία και το τέρμα της διαδρομής.

Γιατί: Για καλό σκοπό φυσικά. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για τον φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας.

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ (που θα πάνε σε καλή μεριά).

Χορηγοί: Η εταιρεία Κωτσόβολος, η Melissa με την καντίνα της «Melissa On the Road», που θα σε τροφοδοτήσει με  τους απαραίτητους υδατάνθρακες  μετά το Santa Run, και το MILKO, με τα νέα Choco Protein και Dark Choco Protein, που εκτός από σούπερ νόστιμα, θα σε βοηθήσουν να συνέρθεις μετά τον αγώνα.

Πού να κάνω εγγραφή: Στα Holmes  Place Clubs (Holmes Place Maroussi,  Αγίου Κωνσταντίνου 40, τηλ.: 210-619679, Holmes Place Glyfada, Γρ. Λαμπράκη 83, τηλ.: 210-9690096, Holmes Place Athens, Σταδίου 4 & Βουκουρεστίου, τηλ.: 210-3259400)

Τη διοργάνωση του Santa Run έχουν αναλάβει τα Holmes Place και  η εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab (βλέπε Spetses mini Marathon), με τη συνεργασία  του ΟΠΑΝΔΑ

leave a reply

Your Review