Είδαμε το νέο ατελιέ (και τη μαμά) του Άγγελου Μπράτη

Ο κριτής του GNTM αποφάσισε να αποκτήσει βάση στην Αθήνα και βρήκε τον ιδανικό χώρο στο Κολωνάκι.

Μέχρι πριν αρχίσει το περσινό Greece’s Next Top Model, ο Άγγελος Μπράτης ήταν γνωστός ως ένας από τους νέους σχεδιαστές μόδας που έχουν καταφέρει να προκαλέσουν αίσθηση εκτός Ελλάδας, όμως τον ήξεραν πολύ λίγοι πέρα από τον κόσμο της μόδας. Με το που έγινε κριτής στο τηλεοπτικό show, όλο και περισσότερος κόσμος άρχισε να τον μαθαίνει, με αποκορύφωμα τον τελικό που προβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, στον οποίο οι τρεις φιναλίστ είχαν φωτογραφηθεί με υπέροχες βραδινές δημιουργίες του. Ακόμα μεγαλύτερη προβολή είχε η δουλειά του φέτος, καθώς ένα από τα πρώτα επεισόδια του GNTM ήταν αφιερωμένο σε επίδειξη της χειμωνιάτικης συλλογής του.

Ανάμεσα στη Δωροθέα Μερκούρη και τη Βίκυ Καγιά, στο ατελιέ του στην Αθήνα. Photo: Panoulis

Με σπουδές στην Ολλανδία και μια μεγάλη διάκριση το 2011, όταν διακρίθηκε στον διαγωνισμό Who Is On Next της Vogue Italia, ο Άγγελος Μπράτης έχει μείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ιταλία και πιο πρόσφατα στην Αγγλία. Η απόφασή του να αποκτήσει πια μια βάση στην Αθήνα, τον έκανε να αναζητήσει έναν ιδιαίτερο χώρο για να δημιουργήσει το νέο του ατελιέ. Τον βρήκε στο Κολωνάκι, εκεί ακριβώς όπου βρισκόταν το πρώτο γραφείο του Ιωάννη Δεσποτόπουλου ή Jan Despo, γνωστού Έλληνα πρωτοπόρου αρχιτέκτονα διεθνούς φήμης.

Ο Άγγελος Μπράτης στο ατελιέ του. Photo: Panoulis

Στα εγκαίνια, το «παρών» έδωσαν φυσικά οι υπόλοιποι συντελεστές του GNTM, φίλοι του από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και η μητέρα του, Έλλη Μπράτη, την οποία επίσης είχαμε γνωρίσει σε ένα επεισόδιο στον προηγούμενο κύκλο του GNTM. «Ήρθε η ώρα να σας συστήσω την πρώτη μοδίστρα του ατελιέ μου, η οποία ήταν και η πρώτη μοδίστρα που με εμπιστεύτηκε και πίστεψε σε αυτό που ήθελα να κάνω», είχε πει ο ίδιος on camera. «Για όσους δεν κατάλαβαν την ομοιότητα, πρόκειται για τη μαμά μου, την κυρία Έλλη. Φτιάχνει πάντα τα πιο δύσκολα ρούχα όλων των collection και είναι πάντα αυτά που είναι τα πιο συναισθηματικά».

Με τη μητέρα του, Έλλη Μπράτη. Photo: Panoulis
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη. Photo: Panoulis
Πάνος Μουζουράκης. Photo: Panoulis
Αρετή Ντάρμα, Ορσαλία Παρθένη, Πάνος Τσιρώνης. Photo: Panoulis